Hogy reagál vérvételnél 2 éves körüli gyereked?
Szegénykém, szerintem ezt nem lehet megszokni. Én is járok, de még nekem is rossz, ha mondjuk akár negyedévente kell menni, nem hogy havonta. Talán valami jutalom beígérése, akár Túró Rudi, vagy amit szeret. Vagy valami kabalát vigyetek.
2. vagyok, bár nálunk sem kedvenc ennivalója, nasija, sem kabala nincs. Így az marad, hogy megdícsérem, nem tudom előtte felkészíteni mennyire segít nálatok, én szoktam előző nap mondani, ha oltásra megyünk, hogy picit fájni fog, de ott leszek, fogom és gyorsan kész lesz, sajnos muszáj. Vagy otthon játszatok orvososat. Vagy a védőnőt kérdezd meg, hátha tud segíteni.
Az én lányom már 4 éves, mostanában rosszabbul viseli. 2 éves korában még nézte is, érdekelte a dolog. Neki is sajnos évi 6-7 alkalommal vesznek vért.
Nálatok mi a gond, miért kell ennyiszer megszúrni?
Nálunk bélbetegsége van a leánynak. Figyelni kell a laboreredményeit rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!