Mit tennél ha anyósod az engedélyed nélkül vágná le a gyereked haját?
Na ez kiverné nálam a biztosítékot!
Emlékszem mikor kislány voltam dettó ugyanez volt! Mire anyu jött értem a szép hosszú hajam le volt vágva, anyu azt mondta majdnem nekiment és még anyós volt megsértődve...
Én sem engedném el többet!
Az én gyerekem,majd ha én úgy döntök,hogy vágni kell,levág(at)om neki!
Legközelebb ha esetleg megkérdezné, miért nem hagyod rá már egy ideje, mondd azt, hogy nem szeretnéd kopaszon visszakapni a lányod. Tudom, túlzás, de ebből megértené, mennyire paraszt módon viselkedett.
(Nekem szóltak apósék, hogy jaaaj, milyen hosszú már a haja, ha legközelebb jöttök, lehúzom hajnyíróval. 7 hónapos volt akkor, én mondtam neki, hogy nem szeretném levágni még, azóta ez nem téma. Ha velem normálisan viselkednek, akkor én is velük.)
Azt a ....qtya mindenit! Kiakadnék!!! Elmagyaráznám neki, hogy nagyon nem kellett volna, és többet ne tegyen ilyet!
Azt nem mondom, hogy máskor nem vinném oda a gyereket, hiszen a nagyanyja, és szükség is lehet rá... De nagyon mérges lennék!!! És nem hagynám szó nélkül!
Biztos nem lenne vele többet kettesben!
És ezt nem csak elméleti szinten mondom. Anyósom folyton b..tott a teáztatással. Egyszer kettesben hagytuk őket kb 1,5 órára amikor bevásárolni mentünk.Anyatej a hűtőben, táp a szekrényben de ő teát adott neki, mert "annyira szomjas volt".. ráadásul rendes teát cukorral, citrommal. Akkor megmondtam neki, hogy a későbbiekben csak felügyelettel láthatja a gyereket. És tényleg. Ez kb 8 hete volt, most kezdi mondani, hogy ha van dolgunk stb. De én nem bízok benne :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!