4-5 éves gyereked tud már korcsolyázni? Mikor és hogy tanult meg?
4,5 éves. Nemrég voltunk először jégkorizni, kb negyed óra kellett, amíg rájött az egyensúlyra. Rendes korizni már tud egy éve, de ahogy látom semmi köze egymáshoz a kettőnek.
volt ott egy-két ilyen pöttöm gyerek, nagyon nyomták édesek voltak. Gondolom ők rendszeresen eljutnak korizni a jégre.
az alatt az egy óra alatt azt vettem észre (a tanulási ütemén), hogy mennék 2-3 naponta 1 hét alatt tökéletesen száguldozna. Csak lehetőség nincs rá sajnos.
Jézusom,én szörnyűlködve olvasom,hogy 4 éves gyerekeket visztek a jégre.Mi a múlthéten mentünk volna,de a 9 éves fiamat és a 12 éves lányomat nem igazán merem a jégre engedni.Nem voltak még sose jégpályán.
4 gyerkőc anyukája
Ez miért olyan szörnyű? Mondjuk én is már iskolás voltam, amikor megtanultam korizni, de miért ne lehetne kisebb korban? Pár éve bababörzén láttam eladó használt korit, nagyon picikét. Kérdeztem a csajtól, aki árulta, hogy ez mekkora gyereken volt, mondta, hogy másfél évesen. Na akkor leesett az állam rendesen, de tényleg látszott rajta, hogy használva volt.
Na mindegy, hétvégén irány a jégpálya, szerintem jó buli lesz :)
Mi kell ezen szörnyűlködni????? Nem értelek. Ráadásul akkora gyerekeket simán engedhetsz jégre :)
Én örülök, hogy a 4,5 évesem vagány, korizik, jégkorizik, kétkerekű bicajozni 1 éve és lovagol 1,5 éves kora óta. És úszik 1 éve.
Legyenek csak ezek a kiskölkök vagány belevaló gyerekek!!!
Persze nyilván vannak félősebb gyerekek, akik inkább rajzolnak, vagy üldögélve játszanak, velük más a helyzet, lehet hogy őket nem is érdekelné a kori meg egyéb sport, őket máshova vinné anyuka meggyőződésem!
De akinek van rá ambíciója igenis próbáljon ki mindent amit lehet!!!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!