Szerintetek is ez okozhatja?
szerintem a terhességnek ehhez nincs köze. Én rettentő beteg voltam terhesen, kórházban voltam többször, sok gyógyszert kaptam. ( a babával minden ok. volt, egyéb gondom volt) Mondhatni, hogy szörnyen nehéz volt, sokszor sírtam a fájdalomtól. És a fiam két éves, egy kiegyensúlyozott, boldog, nyugodt kisfiú.
Én a helyedben már régen elvittem volna valahová.
Kivizsgálásra. Még ételallergia is okozhat ilyen tüneteket. Nem tudja mi a baja, csak valami nem jó, és azért is csinálhatja. De millió dolog lehet a háttérben.
Szerintem lehet köze a zaklatott terhességhez.Az első babámat én is így hordtam ki, családi okok miatt+ költözés miatt sokat sírtam, és sokat veszekedtünk a párommal, nehéz időszak volt, és ez a lányunkon is meglátszik, ő most elsős iskolás, már sokat javult a helyzet, de rengeteg türelem kell hozzá!A második gyermekünket már teljesen más szituációban hordtam ki, nyugodt környezetben, a családi gondok is megoldódtak, sok időm volt a babával foglalkozni, míg a pocakban volt.Meg is volt az eredménye, egy nyugodt , jó alvó, jól evő baba.
Most készülődünk a harmadikat összehozni, és remélem vele is nyugodt babavárásom lesz, és ő is egy nyugodt kis tündér lesz.Mindezeken felül természetesen ugyan úgy szeretem a lányomat is, meg a fiamat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!