Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is ez okozhatja?

Szerintetek is ez okozhatja?

Figyelt kérdés
A 4 éves kislányomról lenne szó.Nem tudom mi lehet a gond mivel mióta megszületett nagyon rossz gyerek.Egyszerűen kezelhetetlen.Olvastam és hallottam is arról hogy, nagyaban közre játszik az hogy milyen volta terehesség.Végig depressziós voltam és feszült.Ráadásul kikészitettek bizonyos emberek,és ez nem kamu.már próbáltam napokon keresztül nagyon nyugodt maradni vele és többet beszélgetni,de nem akar se velem se senki mással.Ő a nap folyamán állandóan sir.Mostanában ha meg akarok neki magyarázni valamit akkor csak üvölt és néz.Ha meg kérdezem hogy ,,érted?,,nem válasszol.Alapjában véve nagyon okos gyerek de mikor ilyen düh kitörései vannak azt gondolom,hogy el viszem egy ideg orvoshoz.Én már tanácstalan vagyok és a férjem szerint én majd megváltozik.De én inkább azt tapasztalom hogy egyre rosszabbodik a helyzet.Ti mit gondoltok?
2013. máj. 23. 05:51
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem a terhességnek ehhez nincs köze. Én rettentő beteg voltam terhesen, kórházban voltam többször, sok gyógyszert kaptam. ( a babával minden ok. volt, egyéb gondom volt) Mondhatni, hogy szörnyen nehéz volt, sokszor sírtam a fájdalomtól. És a fiam két éves, egy kiegyensúlyozott, boldog, nyugodt kisfiú.

Én a helyedben már régen elvittem volna valahová.

Kivizsgálásra. Még ételallergia is okozhat ilyen tüneteket. Nem tudja mi a baja, csak valami nem jó, és azért is csinálhatja. De millió dolog lehet a háttérben.

2013. máj. 23. 06:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet köze a zaklatott terhességhez.Az első babámat én is így hordtam ki, családi okok miatt+ költözés miatt sokat sírtam, és sokat veszekedtünk a párommal, nehéz időszak volt, és ez a lányunkon is meglátszik, ő most elsős iskolás, már sokat javult a helyzet, de rengeteg türelem kell hozzá!A második gyermekünket már teljesen más szituációban hordtam ki, nyugodt környezetben, a családi gondok is megoldódtak, sok időm volt a babával foglalkozni, míg a pocakban volt.Meg is volt az eredménye, egy nyugodt , jó alvó, jól evő baba.

Most készülődünk a harmadikat összehozni, és remélem vele is nyugodt babavárásom lesz, és ő is egy nyugodt kis tündér lesz.Mindezeken felül természetesen ugyan úgy szeretem a lányomat is, meg a fiamat is!

2013. máj. 23. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!