Mi a véleményetek Dr. Somi Ildikó fül-orr- gégészről?
Azt,hogy nagy szaktudása van, de rettentően lehúzós!
Ezt több tapasztalat alapján mondom, nálunk a baráti körben szinte mindenki járt már nála a gyerekkel!
Nagyon el tudja találni,hogy mi a baj, jó diagnoszta, és kezelni is tudja, de nekem az nem szimpatikus, hogy erőlteti,hogy vedd meg nála a gyereknek a méregdrága szereket!
Nem javaslom. Az elmúlt hetekben a kétéves kisfiammal 7 kezelést csináltunk végig, utólag bánom, lehúzás az egész.
Azért vittem el, mert mióta családi napközibe jár azóta sajnos vissza-visszatér a köhögés, orrfolyás stb. 2-3 hetente 1 hét otthon és több ismerős családban is kialakultak szövődmények..
A kezelésektől egyre rosszabbul lett a kisfiam. Amikor megkérdeztem, hogy mégis mikor várható javulás, hány kezelés kell még stb. azt mondta, hogy ő orvoslással nem jóslással foglalkozik...és lelkemre kötötte, hogy vigyem el gyerekorvoshoz....ja és hogy nem zárkozik el az antibiotikumtól...
Antibiotikumot nem adtam, a gyerekorvos javaslatára, sinupret, spiropent, fenistil csepp, calcimusc, meg infralámpa, meg presze sós viz+orrszivó. Most már alig köhög. Azért kerestem másik fül-orr-gégészt, nehogy a háttérben kialakuljon vmi szövődmény, róla majd késöbb, ha már kiderül, hogy végleg szabadulunk-e a visszatérő tünetektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!