Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek Dr. Somi...

Mi a véleményetek Dr. Somi Ildikó fül-orr- gégészről?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, amit csinál. Szerintem megéri elmenni hozzá, ha visszatérő problémátok van. Az asszisztense is nagyon kedves, a kezelés kicsit kellemetlen, de nem fájdalmas. Én ajánlom, bár már több éve annak, hogy oda jártunk, és a barátaink gyerekei is nála gyógyultak.
2013. máj. 17. 22:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Voltunk már nála,csak attól tartok a garatmandula műtét így sem elkerülhető.nekünk 10 kezelést javasolt
2013. máj. 17. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát az lehet, hogy nem kerülhető el, de az orrmelléküreg-szövődmények igen. Kérdezz rá nála a műtéttel kapcsolatban.
2013. máj. 17. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt,hogy nagy szaktudása van, de rettentően lehúzós!

Ezt több tapasztalat alapján mondom, nálunk a baráti körben szinte mindenki járt már nála a gyerekkel!

Nagyon el tudja találni,hogy mi a baj, jó diagnoszta, és kezelni is tudja, de nekem az nem szimpatikus, hogy erőlteti,hogy vedd meg nála a gyereknek a méregdrága szereket!

2013. máj. 18. 06:01
 5/9 A kérdező kommentje:
szerintem is lehúzós.akik nála jártak,utána enyhült a betegség lefolyása?vagy ritkábban lett beteg a gyerkőc?
2013. máj. 18. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az orrüreg-átmosásról van szó, azt otthon is meg lehet csinálni. Én legalábbis ki tudtam öblíteni 3,5 évesemnek és nem fizettem érte sokezer forintot, mellesleg nekem megengedte és nem stresszelte az orvos, meg h lefogják. A fülsapka remek ötlet, de iszonyat ára van annak is. Végül mi megvettük a belevaló zselés párnákat (őrület áron azt is, 2000 Ft két kis vacak, ennél többször nagyobb zslés párnák töredékáron kaphatóak, dehát ugye azok nem illeszthetők a fülre) és varrtam hozzá sapkát fillérekből.
2013. máj. 18. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi is jártunk hozzá hónapokig, az első pár kezelés után jobban (nem jól!) lett a gyerek, de teljesen nem gyógyult meg. Aztán abbahagytuk és elkezdtük az indisot, azzal viszont maximálisan meg vagyok elégedve, már két éve nem volt beteg a fiam (5 éves).
2013. máj. 21. 15:36
 8/9 anonim válasza:

Nem javaslom. Az elmúlt hetekben a kétéves kisfiammal 7 kezelést csináltunk végig, utólag bánom, lehúzás az egész.

Azért vittem el, mert mióta családi napközibe jár azóta sajnos vissza-visszatér a köhögés, orrfolyás stb. 2-3 hetente 1 hét otthon és több ismerős családban is kialakultak szövődmények..

A kezelésektől egyre rosszabbul lett a kisfiam. Amikor megkérdeztem, hogy mégis mikor várható javulás, hány kezelés kell még stb. azt mondta, hogy ő orvoslással nem jóslással foglalkozik...és lelkemre kötötte, hogy vigyem el gyerekorvoshoz....ja és hogy nem zárkozik el az antibiotikumtól...

Antibiotikumot nem adtam, a gyerekorvos javaslatára, sinupret, spiropent, fenistil csepp, calcimusc, meg infralámpa, meg presze sós viz+orrszivó. Most már alig köhög. Azért kerestem másik fül-orr-gégészt, nehogy a háttérben kialakuljon vmi szövődmény, róla majd késöbb, ha már kiderül, hogy végleg szabadulunk-e a visszatérő tünetektől...

2014. jún. 3. 11:30
 9/9 anonim válasza:
az arcüreg átmosó kezeléssel nincs gondunk, a doktornő viszont egy arrogáns, lekezelő, gyerekek közelébe nem való ember - ez persze csak a mi tapasztalatunk. egyszer voltunk nála, de ahogy távoztunk a rendelőből, egymásra néztünk a férjemmel, és egyszerre szólaltunk meg: hát ide sem jövünk többet....
2016. dec. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!