Vélemények Dr. Somi Ildikó fül-orr-gégészről? Valamint az általa ismertté vált arcüregöblítésről?
Mi sem megyünk többet, ugyanez történt velünk is, mint az előző válaszolóval.
Az arcöblítést otthon is meg tudod csinálni, bármelyik fülész megmutatja neked ingyen egy sima állami rendelésen is. + elolvashatod a neten is, pontosan le van írva, hogy hogyan kell csinálni.
Egyébként hasznos, gyorsítja a gyógyulást, de nálunk csak kiegészítő kezelésként jöhetett szóba.
A negatív tapasztalattal ellentétben,én csak jót tudok írni.3.5 éves gyermekem van és több mint 1évbe tellett még hozzá eljutottam.A kisfiamat folyamatos orrfolyás,fülfájás és köhögés jellemezte.Szinte minden 2. hónapban volt valami probléma vele.Természetesen mi is a gyermekorvosnál kötöttünk ki,aki antibiotikumot írt fel többször is.Ami sajnos nem használt,sőt azt vettük észre hogy,nincs étvágya,fogy és kedvetlen.Próbáltunk ezután szakmailag magasabb intézményben keresni megoldást.Jött a gyermekklinika ahol (ha már itt az árakról volt szó,12ezer ft az első konzultáció díja)javasolták vegyük ki a manduláját,és megállapították ,hogy Krupp-os.
Na ezek után, az egyik ismerősöm tanácsolta Dr.Somi Ildikót akinél az Ő gyermeke meggyógyult.A gyogysapka.hu honlapot elolvasva ismertem rá gyermekem betegségére.
Nekem az első találkozásnál már szimpatikus volt,elmagyarázta a gyógymódot,ismertette milyen lehetőségeim vannak.Nagy hangsúlyt fektet az immunrendszer erősítésére az biztos,de én nem éreztem,hogy bármilyen terméket meg kell vennem.Egyébként a két kiegészítő immunvizsgálatot nekünk is megcsinálták.
Megdöbbentő volt az eredmény. Ezután a terápiának javasolt vákumos arcüregöblítés is megtörtént még ott rögtön és még utána többször.Most tartunk a 7.alkalomnál és kijelenthetem a kisfiam sokkal jobban van.Bízom a gyógyulásában és a Drnőben. Róla még csak annyit,hogy pld ajándék mesekönyveket is kaptunk Tőle,számomra kedves humánus ember benyomását kelti.
Az új módszereivel nincs tapasztalatom.
Nekem kis koromban állandóan be volt gyulladva a mandulám. Ő dobta ki még az átkos rendszerben, de az orr mandulámat is.Én ma már tudom, hogy ezek a szervek az első védelmi vonalat adják a külvilágból belélegzett levegőhöz.
Számomra világos, ha akkor nem takarít ki,ma nem vagyok allergiás egy két dologra. Bár ki tudja.
Második esetem a doktornővel, már a ceglédi magánrendelőjében történt. Akkor pont az allergiám miatt voltam nála, mert egyszer rettenetesen el kezdett folyni az orrom, amikor bicikli túrán voltam. Sajnos a garat felé távozott és elég jelentős mértékben. Doktornő volt olyan kedves, hogy valami folyadékkal mind a 2 orrlukba benyúlva összezsugorította a nyálkahártyám, lidokainos helyi érzéstelenítés után. 1 hétig volt tampon az orromban és közel 3 évig nem éreztem szagokat. Az orrom azóta is el van ***** és áldom a doktornő tevékenységét, hogy hozzá kerültem óvodásként és ifjú emberként is!
Bár lehet hogy elmegyek hozzá arcüreget öblíteni. Adok neki még egy kis pénzt, ha már nem ****** eléggé el az életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!