Mi a véleményetek dr. Benedek Pálma fül-orr-gégészről? (Heim Pál kórház)
Tegnap voltunk nála, nagyon szimpatikus volt. Sajnos a kisfiam orrmanduláit ki kell venni, már elő is jegyezte műtétre. Nagyon félek, remélem nem lesz semmi gond. De az sem megoldás hogy folyamatos gyógyszert szed, szeptember óta 2,5 kg-t fogyott, még jó, hogy volt miből, de azért azt nem gondolom normálisnak.
Ha valakinek még van valami tapasztalata a dr.nővel kapcsolatban, vagy mandulaműtéttel kapcsolatban, szívesen fogadom.
Köszönöm a válaszod! Jövő héten pénteken megyünk az altatós orvoshoz és laborba. remélem a 2-őt el tudjuk intézni egy nap.
Te ottmaradhattál a kisfiaddal? Nekem azt mondta a dr.nő, hogy maradhatok. De azt nem tisztáztuk le, hogy akkor tuti lesz e helyem, még ha csak egy szék is az ágya mellett.
Meséltek már ismerőseim a műtétről. Igazából én azért is félek mert kisfiam nem egy egyhelyben ülő gyerek, és félek h nem fog tudni nyugton maradni.... itthonra, a műtét utáni 2 hétre fogok kérni segítséget.
meg beviszek majd a kórházba sok könyvet, társast, remélem azokkal ellesz egy darabig.
azt még nem tudom h mit ehetnek/ihatnak műtét után? érdemes itthonról is vinni valamit?
A Te kisfiad hogy ébredt a műtét után?
szia,
Küldtem Neked egy hosszabb privit. Olvasd el, ahogy lesz időd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!