Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek dr. Benedek...

Mi a véleményetek dr. Benedek Pálma fül-orr-gégészről? (Heim Pál kórház)

Figyelt kérdés
Holnap készülünk hozzá! Kisfiam,3,5éves,es október óta folyamatosan be vannak gyulladva a mandulai,amint abbahagyja a gyógyszert rögtön visszaesik! A torokmandulai már vissza se húzódnak es állandóan pirosak! Az orrmandulai miatt pedig állandóan horkol,leizzad alvás közben,rosszul alszik! Kész rémálom ami Vele történik! Arról nem is beszélve hogy állandóan köhög,es abból sem tud kigyógyulni! Amint a gyógyszert abbahagyjuk,pár nappal később a mandulai ismét begyulladnak es a köhögés is elkezdődik! Már nagyon sok mindent kipróbáltunk,itthon inhalál,es heti 3x sószobába viszem! Van egy másfel éves kistestvére,ő alig beteg!
2013. jan. 29. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az egyik ismerősöm sok jót mesélt erről a dokiról, bár személyes tapasztalatom nincs. :( Viszont színtén ebben a helyzetben vagyunk a kisfiammal, Ő márciusban lesz négy éves és amióta óviba jár, csak betegeskedik. Ma voltunk vele fül-orr-gégészeten újra és felírták nekünk az Aerius nevü gyógyszert.. ez elsősorban ellergiára jó, de a doki szerint a túlzott mandula gyulladásra is. Esténként 5 ml- kell beadni. Mi három hét múlva megyünk vissza kontrollra, mert ha nem megy le a gyulladás, akkor sajnos ki kell venni a manduláit. :(
2013. jan. 31. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Tegnap voltunk nála, nagyon szimpatikus volt. Sajnos a kisfiam orrmanduláit ki kell venni, már elő is jegyezte műtétre. Nagyon félek, remélem nem lesz semmi gond. De az sem megoldás hogy folyamatos gyógyszert szed, szeptember óta 2,5 kg-t fogyott, még jó, hogy volt miből, de azért azt nem gondolom normálisnak.

Ha valakinek még van valami tapasztalata a dr.nővel kapcsolatban, vagy mandulaműtéttel kapcsolatban, szívesen fogadom.

2013. jan. 31. 22:50
 3/7 anonim válasza:
szia, Mi is ismerjük a doktornőt, egy tünemény, én nagyon ajánlom őt. Kisfiamat tavaly nyáron műtötte orrmandulával ugyancsak. Ő akkor volt majdnem 3 éves. Ez tavaly júniusban volt, és azóta 1x sem volt beteg!!!! Előtte pedig sajnos ő is folyamatosan beteg volt, előző télen 2 hónap alatt 3 kórházban jártunk. Nekünk csak az orrmandula műtét segített. Elhiszem, hogy félsz, én is féltem előtte, na meg műtét után még 2 hétig, de összességében én azt mondom megérte.. A doktornőnél pedig a legjobb kezekben vagytok! Ha bármi kérdésed van a műtéttel kapcsolatban szívesen válaszolok.
2013. febr. 12. 00:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Jövő héten pénteken megyünk az altatós orvoshoz és laborba. remélem a 2-őt el tudjuk intézni egy nap.

Te ottmaradhattál a kisfiaddal? Nekem azt mondta a dr.nő, hogy maradhatok. De azt nem tisztáztuk le, hogy akkor tuti lesz e helyem, még ha csak egy szék is az ágya mellett.

Meséltek már ismerőseim a műtétről. Igazából én azért is félek mert kisfiam nem egy egyhelyben ülő gyerek, és félek h nem fog tudni nyugton maradni.... itthonra, a műtét utáni 2 hétre fogok kérni segítséget.

meg beviszek majd a kórházba sok könyvet, társast, remélem azokkal ellesz egy darabig.

azt még nem tudom h mit ehetnek/ihatnak műtét után? érdemes itthonról is vinni valamit?

A Te kisfiad hogy ébredt a műtét után?

2013. febr. 14. 15:16
 5/7 anonim válasza:

szia,

Küldtem Neked egy hosszabb privit. Olvasd el, ahogy lesz időd. :)

2013. febr. 15. 01:35
 6/7 anonim válasza:
..még egy valamit kifelejtettem.. Az ital nagyon fontos.. Vihetsz be neki kedvenc italt is, csak pirosat nem! Egyébként teát ott is adnak. (..és sztem nagyon finomat. Kisfiam is megitta) Mi egyébként almát, körtét, ice-teát ittunk utána..
2013. febr. 15. 01:38
 7/7 BfLera6372 válasza:
Szia ! Bár elég régen irtad a kérdèst , azért megírom a véleményem! Engem mind a kétszer ő műtött és nagyon rendes ember. Màr kb 2éves korom óta ismerem . A legrendesebb orvos azok közül akiket ismerek! De ha már találkoztatok vele ti is meggyőződtetek erről!
2014. szept. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!