Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Isz. Gyermek klinikáról? Ez...

Isz. Gyermek klinikáról? Ez komoly, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy bent tartják a kisfiam.Én sajnos nem tudok vele lenni,ezért anyuval van.Elhelyezték őket egy szobában,ahol rácsos ágy van és egy hokedli.Anyu 62éves.Nagyon kimerítő ott ülni egész éjszaka.A fiam 3és fél éves.Még nehezen értené meg mi történik vele.Most hogy beteg lett velünk aludt az ágyunkba.Most meg "kilökjük" egyedül egy idegen helyre?!Mit tudnánk tenni,hogy komfortosabb legyen a helyzet?

2012. dec. 16. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Szegény kicsi, jobbulást neki! Miért nem tudsz vele lenni? Vagy az apukája? Esetleg tehettek be összecsukható ágyat anyudnak, már ha megengedik.

A fiam csak velem volt hajlandó elmaradni, 3 óránként fejtem, ill. egy nap 3 alkalommal behozták a kicsit, hogy szopizzon, nálatok is a kistesó a gond? Esetleg így el tudnád intézni.

2012. dec. 16. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Apu próbaidős a munkahelyen.Én a kistesó miatt nem tudok menni.30-40km-re lakunk a kórháztól kocsi nélkűl.2hete küzd a torok-mandula gyulladással és mivel az orvosunk nem írt rá semmit ezért nem gyógyult meg és lefogyott,kiszáradt.
2012. dec. 16. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Jajj, szegény :(, jobbulást kívánok Neki és kitartást Nektek!

Esetleg egy klinika közeli szobabérlés?! Így be tudnál menni hozzá, de a kicsi is a közeledben lenne. Akár Anyud is maradhat éjjel a picivel, ha már nem szopizik éjjelente.

Másik klinikára kérni, ahol van baba-mama szoba?! - nem lehetne?

2012. dec. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!