Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek Somi Ildikó...

Fotucsok kérdése:

Mi a véleményetek Somi Ildikó fül-orr-gégészről? Aki járt már nála elmondaná a véleményét és, hogy milyen eredményeket ért el?

Figyelt kérdés
Kisfiam májusban lesz 3 éves, és mióta bölcsis (szept) azóta többször volt középfülgyulladása. Már kétszer felszúrták az egyik, egyszer a másik fülét, és ez aggaszt. Hallottam erről a Somi Ildikóról, és érdekelne, hogy milyen eredményre jutottak, akik nála jártak. Megszűnt a probléma véglegesen? Mert az lenne az érdek, hogy hosszútávon megoldást találjunk, ugyanis fülmelegítéssel és orrszívással itthon ingyen is megszüntetem egy hét alatt, csak egy hónap múlva megint begyullad...
2012. febr. 7. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi jártunk hozzá két éve, akkor volt két éves a fiam, szintén ugyanezek problémák miatt. Sokáig kellett járni, rendszeresen (vagy két-három hónapig hetente), de megérte, mert ugyan nem mondom, hogy azóta nem volt beteg, de felszúrni egyszer sem kellett és rövidebb és lightosabb lefolyásúak már a betegségek. Az arcüreg átmosás nem jó látvány, főleg hogy neked kell lefogni a gyerekedet, de nem fáj (mi kipróbáltuk a férjemmel, mielőtt a gyereknek engedtük), csak azért ordít, mert kellemetlen és le van fogva. De megéri. Én így csak tanácsolni tudom! Jobbulást!
2012. febr. 7. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
.
2012. febr. 7. 10:25
 3/3 anonim válasza:

Kedves Szülők!

Kisgyermekünket eddig 2x kezelte a doktornő stábja,az arcüreg átmosás eredménye vitathatatlan javulás volt. Ugyanakkor el kell mondanom hogy a doktornő vizsgálata szimpla lehúzás, jól marketingelve. Az eredmény mindig ugyanaz itt a szomszéd szobában lehet húzós árakon gyógyhatású készítményeket vásárolni, ill. maga az 5-10 perces vizsgálat 6000 aminek a diagnózisa mindig u.a.Aki visszatérő páciens és már ismeri a tüneteket szerintem szimplán kérjen 2-5 alkalom arcüreg mosást és ne vegyen az arányárban mért szerekből és feltehetően pár perces rutin beszélgetésre sem szükséges ezreket kiadni.

Negatívum, hogy az időpontfoglalási rendszer gyakorlatilag nem működik, hiába van beírva vki a füzetbe nagy sajnálkozások közepette vszínűleg sokat kell majd várni vagy botrányt kell csinálni ha nincs más lehetőség a kezelésre. A váróterem és bejárta kb 1,5 m2, a betegek egymástól 30 cm-re lihegnek, már kaptunk el új bacit a doktornű "rendelőjében". A higiénia nem túl erős a kezelő szobákban sem. Az infrastruktúrát messze túlnőtte a betegforgalom de a fejlesztések elmaradtak.

A kezelő személyzet e mellet kedves, de ez nem sokat javít a rossz érzésen, amit az anyagi lehúzás, várakoztatás, kosz okoz.

Ha nagy baj van az arcüreggel akkor érdemes csak ezeket a körülményeket bevállalni.

üdv,

egy apuka

2013. ápr. 11. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!