Most jöttem a dokitól a vérvétel eredményeket beszéltük meg, lehetséges ez?
Mivel hosszú ideje próbálozunk sikertelenül babáért a doki beutalt 3 vérvételre egy hónapban,megjöttek az eredmények és azt mondta ,hogy az utolsó vérvételből látszik,hogy pont azelőtt lehetett az ovum. Ebből kifolyólag azt tanácsolta,hogy próbáljam kitalálni mikor fog megjönni legközelebb és előtte 7-8.napon próbálkozzunk.
Nem értem,hogy nem 14.nap körül kellene az ovunak lennie?
köszi a válaszokat
Szia!
Nem feltétlenül a 14-ik nap körül van. A menses kb 14 nappal az ovu után jön meg. Ha neked mondjuk 32 nap a ciklusod, akkor 18-ik nap körül van, ha normális hosszúságú a luteális fázisod. Ha a mensid rendszertelen, nem érdemes az ovut kergetni, valószínűleg nem nagyon van. Ha nődokinál voltál, keress inkább endokrinológust, ez az ő szakterülete.
Az előtte 7-8 napot én sem értem, mert úgy tudtam, hogy az ovu után fixen 14 nappal van a mensi, bármikor legyen is az ovu.
Az ingadozó, hosszú ciklusokra azt mondta az első nődokim, hogy biztosan nincs peteérésem, ha babát szeretnék majd, akkor el kell kezdenünk a hormonális serkentést. Ehhez képest elsőre fogant meg a kisfiam, a második terhességem pedig 23 és 31 napos ciklusok totális váltakozása közepette jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!