Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túl szigorú voltam? Játszótéri...

Túl szigorú voltam? Játszótéri szitu.

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 éves. Tavaly sokat küzdöttünk az agresszivitásával, gyakran minden előzmény nélkül támadt rá gyerekekre a játszótéren. Erről szívós munkával sikerült leszoktatni, meg ő is megkomolyodott, idén nem volt eddig ilyen probléma.

Ma valahogy nem volt jó passzban, folyamatosan kiabált a gyerekekkel a játszón, elküldött mindenkit, aki közeledni mert hozzá, egy kislányhoz meg hozzávágott egy homokozóformát. Amikor meglátta, hogy közeledek felé, azonnal bocsánatot kért, de már késő volt, azonnal hazajöttünk.

Azóta azon kattogok, hogy talán mégsem kellett volna ilyen keményen lereagálni. Alapvetően inkább engedékeny vagyok, mint szigorú, nagyon nem szívesen büntetem. A játszótéren egyébként is mindennaposak a konfliktusok, nem szokták ilyesmi miatt hazacipelni a gyerekeket, igaz, a többiek nincsenek olyan nehéz időszakon túl, mint mi. Főleg amiatt vagyok bizonytalan, mert bocsánatot is kért, de én eléggé begurultam.

Ezt visszacsinálni már nem lehet, de Ti mit gondoltok? Ti is így tettetek volna, vagy azért nem kell ezt ilyen szigorúan venni?

2013. máj. 16. 14:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen jol csináltad nem voltál tul szigoru .
2013. máj. 16. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!