Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit tennétek ha ebben a...

Ti mit tennétek ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés

Hamarosan (3 hét múlva) visszatérek gyesről dolgozni. Nem vettek vissza a munkakörben amiben dolgoztam, felajánlottak egy másikat, amit kénytelen voltam elfogadni. De sajnos ez mellett a munka mellett nem tudom majd a lányaim délután elhozni az oviból, minden nap majd valaki más fogja. (Barátnőm, férjem, ismerős néni)

Nekem ettől minden bajom van, hogy alig fogom őket látni.

Nagyon azon vagyok, hogy valami más munkát találjak, sok helyre elküldtem már az önéletrajzom, de sajnos még semmi.

A kérdésem az lenne, hogy te feladnád a jelenlegi biztos állásod, cserébe rendesen tudnád rendezni a gyermekeid, és közben addig keresnél egy olyan állást, mely megfelelő lenne a családod számára?

Vagy beletörődnél, hogy ez a helyzet, és elfogadnád?

2013. máj. 16. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Az attól függene, hogy a férjem keres-e annyit, hogy megéljen a család.
2013. máj. 16. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen attól függ, mekkora az egyéb bevétele (férjed és még esetleg más bevétel) a családnak. vagy is mennyire kell a pénz, és mekkora az igényeitek.

Èn pl nem megyek vissza soha sem teljese idöben, és most még kicsit várok is, míg a kicsi is 2 éves lesz minimum.

Mi sokat költekezünk, de a férjem mindent meg tud teremteni nekünk. Ha vissza megyek akkor annyival lesz több, hogy nem 10.000Ftös cipöt hanem 30.000 ft-sak között is nézelödhetek. Vagy is nekünk nem kell az én fizetésem annyira, így inkább a gyerekekkel leszek és ha vissza megyek akkor max 6 órát akarok dolgozni.

2013. máj. 16. 13:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Rövid távon (pár hónapig) szerintem menne a dolog, de utána szükséges lenne az én keresetem is.

Ha feladnám most a munkám, akkor ki tudja, hogy mikor találnék, és amit találok is, mennyivel lenne jobb ennél, ami most lesz majd:-(

2013. máj. 16. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel mi szerencsére megélünk a férjem keresetéből, nem is lenne kérdés a dolog. De természetesen akinél nagyon hiányzik a kieső kereset, azoknál bizony nehezebb a helyzet.

Ha úgy érzed, pár hónapig menne a dolog és esélyes közben egyéb munkát találnod, akkor szerintem vállald be ezt a kis kiesést.

2013. máj. 16. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

...Úristen. Már bocsi hogy nem téma...de veri a biztosítékot. 30ezres cipő..... inkább vegyél a kínaiba 4000-ért, és ha olyan jól megy a szekér a maradékot adományozd oda az S.O.S gyermekfalunak, vagy jótékonykodj, de azért az gáz, hogy míg valaki 30-ért vesz cipőt más meg nem tud normális kaját adni a gyerekeknek.

A kérdezőnek: szerintem bírd így egy kicsit még, és ha adódik alkalom mindenképpen lépj, de a bizonytalanért ne add fel a munkahelyed.

2013. máj. 16. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Azt mondja az eszem, amit az utolsó válaszoló írt, ki kell bírnom, és közben azon leszek majd, hogy olyat találjak, ami megfelelő.

2013. máj. 16. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabad támadni valakit azért, mert megengedheti magának a 30 ezres cipőt! Amíg a pénzét tisztességes munkával szerezte, én senkitől nem irigylem.

Ezek szerint akkor én is maradjak itthon a nyáron a családommal és ne menjünk nyaralni, mert más esetleg nem teheti meg... Az én férjem is rengeteget dolgozik és jól keres, nem fogok bocsánatot kérni azért, ha drágább holmira is futja... Más tészta, hogy a magam részéről nem veszek harmincezres cipőt, nekem vannak más preferenciáim, ha van fölösleges pénzem, inkább félreteszem, jól jöhet még, de nem szabad senkit megítélni abból, hogy mire és mennyit költ. Nincs közünk hozzá.

Kérdező, az a legjobb, ha a saját szívedre hallgatsz, az meg fogja súgni, mit tegyél! Akárhogy döntesz is, kívánom, hogy az jó legyen mindannyiótoknak!

2013. máj. 16. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, kedves utolsó, köszönöm szépen!:-)
2013. máj. 16. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!