Játékötletekre lenne szükségem 3 éveseknek?
Figyelt kérdés
Kis összejövetelt tartunk 10 gyerek lesz nálunk meg a szülők. A gyerekek többsége fiú, eleven, örökmozgó 3 évesek. Udvaron leszünk, szeretném kicsit "irányítani" őket játékokkal, mert tapasztalataim szerint tombolás a vége ha mindenki megy a maga buksija után. Ilyenkor mindenkinek pont akkor és pont ugyanaz a játék kell ami éppen másnál van. Ezt szeretném elkerülni egy kis irányított játékkal, de fogalmam sincs mi lehetne az. Nem vagyok túl kreatív, olyan ötletek kellenének amit nem túl bonyolult megvalósítani és nem kell rá költeni egy vagyont.2013. máj. 14. 23:09
1/5 anonim válasza:
Nálunk hétvégén nagy siker volt a horgászat( műanyag botot, kifogható halakkal az Auchan-ban vettem ), bújócska, műanyag teke, és a trambulin.
2/5 anonim válasza:
Pont az egyik szomszéd mesélte, hogy voltak valahol ilyen összejövetelen, és ott egy ugrálóvárat béreltek. Igaz, ők közösen állták ennek a költségét, fejenként háromezer forintot. Azt hiszem az egész vár bérlése 20.000,- forint volt. Én azt sem tudtam, hogy van ilyen.
Csinálhatsz só-liszt gyurmát, ezzel egy ideig megülnek, persze, ha kint van nekik ülőalkalmatosság, mert különben egymást fogják hajigálni vele. Homokozóban is elvannak egy darabig. Bújócska, fogócska, adj király katonát, székfoglaló.
3/5 anonim válasza:
Játszhattok még "számháborút" úgy, hogy nem számokat írtok a fejükre, hanem állatokat rajzoltok, vagy színeket. Én ilyesmikkel próbálkoznék, amiket az előbb is írtam, két fiam van, az egyik három és fél éves lesz, tudom milyen, amikor a fiúk tombolnak :-)
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, de az én 3 évesem még bújócskázni se 'tud', mert megunja az elbújást, előjön vagy épp nem keresi meg a testvérét mert nincs kedve. Ha csupa 3 éves gyerkőcök lesznek, akkor szerintem az ilyen csoportos játékok nem valószinű hogy kivitelezhetőek lesznek, kicsik ők még hozzá! Számháborúhoz meg főleg (még ha nem is számokkal lenne)! Egyszerűbb dolgokban kell gondolkodni. Egy "tomboló hely" az jó ötlet, trambulin vagy egy medence tele kis labdákkal vagy sok lufival! A nyugisabbaknak beállítanék egy asztalt ahol lehet rajzolni, gyurmázni. A pecázás is jó, lehetnének apró meglepetések (csoki, cukor) ha valaki ügyesen kifog egy halat.
5/5 anonim válasza:
Amit én javaslok, hogyha "motorosok" a gyerekek, hozzák el a szülők a motorokat, mert azon menni fog a vita. Nekem 3,5 évesem van, és néhány anyukával délutánonként hol egyikünknél, hol másikunknál gyűlünk össze a gyerekekkel. Kisebbek és nagyobbak is vannak közöttük, 2 évestől 13 évesig. Szeretnek a gyerekek fogócskázni (ami abból áll, hogy egy valaki szalad elől a többiek utána,majd mindenki szalad körbe-körbe) bújócskázni csak a nagyobbakkal, motorozni, biciklizni, csúszdázni, krétával rajzolni, labdával játszani, labdával palackokat döntögetni, minigolfozni, homokozni, autókkal mindenféléket szállítani egyik helyről a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!