Tanácsra lenne szükségem. A kislányom szájában egy afta található, milyen étel főzzek neki?
Figyelt kérdés
Mert gyakorlatilag minden csípi..nem a torkán található az afta hanem elől az alsó fogsor ínyén...2013. jan. 26. 09:22
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős? Kiskanállal próbáld etetni, amit egy kicsit beljebb tudsz tolni, és ne húzd le a szája szélén
2/9 anonim válasza:
Gingisol ecsetelő. Pár csepp egy fülpálcikára és bekened neki naponta többször. Vagy ha elég nagy már, akkor csinálsz belőle oldatot (azt hiszem a használati utasítás így is írja) és akkor öblíteni kell vele. Ha ezt meg tudja csinálni ez is jó. Patikába, bio-boltba lehet kapni. 500-700 ft kb.
3/9 A kérdező kommentje:
Két éves..tegnap üres tésztát evett és a húslevesből is csak a borsót szedte ki.. :-(
2013. jan. 26. 09:31
4/9 A kérdező kommentje:
Orvos látta, kap rá különböző ecsetelőt, fertőtlenítőt,csillapítom a lázát és fertőtlenítek minden evőeszközt, poharat...azt nem tudom mit adjak neki enni..
2013. jan. 26. 09:33
5/9 anonim válasza:
Szia gyakorlatilag semmit egy két napig tea minden mennyiségben,vagy nagyon gyenge levesecske szinte üresen.A patikában kapható PHLOGOSOL ecsetelő,kb.:2 nap alatt rendbe hozza,addig is 3* menjen neki a nurofen,mert lázat is okozhat az afta,fájdalomcsillapító is amire most nagy szüksége van a gyerkőcnek.
Mindezt tapasztalat alapján írtam le,sajnos az én kisfiam is aftára hajlamos,már kétszer is volt a szájában,mi orvosnál voltunk vele,mert még nem tudtam mi az a hólyag,és mennyire kín!Mielőbbi gyógyulást!
6/9 anonim válasza:
Valamilyen hígabb turmixot, gyümölcsből, zöldségből, amit esetleg szívószállal meg tudna enni. Bébiétel esetleg. Jobbulást neki!
7/9 anonim válasza:
Jaaj de buta vagyok, nem biztos hogy tudja szívószállal 2 évesen. Kiskanállal mehet a turmix is. Utolsó előtti voltam.
8/9 anonim válasza:
Az afta immunhiány jele. Nekem is volt időnként, jó minőségű vitamint kell szedni, és többé nem fog előjönni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek...valóban nem tud még szívószállal inni,hiába mutattam neki, nem érti mit kell csinálni.. :-) köszönöm
2013. jan. 26. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!