Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan étel/ital amit...

Van olyan étel/ital amit 2,5-3éves gyereked még soha nem evett? Ha igen miért?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Gyorsétkezdés kaják,meki,azért mert nem mérgezem a gyermekem,a burger king szintén azért,a kentucky meg csak csípőset árul.Italból meg sem pepsi sem coca-cola terméket nem adok neki.
2012. dec. 2. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Gomba -mert nehezen emészthető, szénsavas üdítők -mert még kicsi és szerencsére megissza a vizet és a teát.
2012. dec. 2. 11:09
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

2. vagyok.

Gyorséttermi kaját nem evett és jó darabig nem is fog.

2012. dec. 2. 11:11
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
mi
2012. dec. 2. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Kólát és fekete teát nem ivott még 3 éves fiam, a koffein miatt. Ételek közül szerintem mindent kóstolt már, legalábbis egy falat erejéig, még csipőset is.
2012. dec. 2. 11:36
 6/13 anonim ***** válasza:
4 éves a fiam. Szénsavas üdítőket nem kap. Mi elég sokszor eszünk tengeri herkentyűket, azt csak a múlt héten kóstolta. Egy garnélát és egy darabka tintahalat, többet egyenlőre nem mertem adni.
2012. dec. 2. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sokféle ételt nem kóstolt még, hiába kínálom, ha egyszerűen rá sem néz. Gyorsétteremben sem szeret semmit. De az ovodában egyre több ételt megkóstol, mert látja a többieket is enni.
2012. dec. 2. 12:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Kólát nem kapott még, szensavas ásvnyvizet viszont ivott már, sőt tavaly, akkor volt 1,5 éves, ivott egy korty kölyökpezsgőt is az unokatesóival. Nem evett még tengeri herkentyűket, de halat természetesen kapott már, de nem nagyon szereti. Illetve fekete teát sem ivott még (vagyis nem tudok róla, mert elég sokat van anyósomnál, heti 2 napot, mert suliba járok, így ezt nem tudom biztosan). Chipset sem kapott még. Ennyi jutott eszembe. De nekem az az elvem, hogy 1-2 falattól nem lesz baja, ha eszik belőle. Mekis kaját evett már, de csak akkor mikor hosszú útra megyünk, és pont ebédidő van.
2012. dec. 2. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Amikor még csak egy gyerekem volt (fiam) nagyon nagyon sok mindent nem evett mai napig válogatós, tehát nem azért mert nem adtam neki hanem mert meg se kóstolta.

Pl. gyümölcsök, semmilyen gyümölcsöt nem eszik azóta se. 6 éves.

Csecsemőként természetesen még megette.

Kólát 5 évesen ivott először pár kortyot az apjáéból. Mekizni is 5 évesen mentünk először vele akkor is azért mert a kis barátjának ott volt a szülinapja. a sültkrumpliból eszik egy kicsit, de amúgy nem szereti.

A lányom más tészta nála kifejezetten figyelni kell mit adunk neki mert ő meg mindent megeszik/megenne. Mekiben is volt egy pár alkalommal már ( 3 éves) és imádja az ottani kaját IS. De lebeszélhető róla szerencsére.

Szénsavasat cukros innivalót nem kapnak, szerencsére megisszák a vizet.

Tengeri herkentyűket nem mertem adni még nekik főleg a 3 évesnek mert amúgy is hajlamos allergiára.

Nem adok ketchupot majonézt (ez nekem fel se tűnt csak múltkor mikor barátnőméknél jártunk és ott a gyerekek jól nyakon öntötték majonézzel a szendvicset 4 és 5 évesek).

és amit nagyon komolyan veszek és semmilyen körülmények között se vagyok hajlandó adni neki az a cukorka nyalóka vonulat.

2012. dec. 2. 13:04
 10/13 anonim ***** válasza:

3 éves a kisfiam, ezeket nem adtam még neki:

- szénsavas üdítők

- gumicukor, kemény cukorka, nyalóka, pillecukor és egyéb nyilinyalánkság

- mogyorót nagyon picikét adtam pár napja először

- tengeri herkentyűk (mondjuk azt igazán mi se szoktunk)

2012. dec. 2. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!