Teherbeeses elötti valtoztatasok? De mi?
Mi semmit nem változtattunk.
Szex volt, hogy csak 3 naponta, de volt, hogy naponta kétszer volt.
Kerékpározni még 36 hetesen is elmentem, a mozgással le ne állj, kivéve, ha valami veszélyes sportot űzöl (pl. karate).
Mi kutyával élünk a lakásban, eszünk ágában sem volt megválni tőle, tisztán tartjuk, féregtelenítjük, a babának külön jó, hogy állattal együtt nő fel.
Az alkoholról annyit, hogy a pozitív teszt előtti napon iszonyatosan berúgtam egy kirándulás alkalmával...
Ilyenkor még nem ártasz vele a magzatnak.
Éljetek úgy, mint eddig és ne AKARJÁTOK a babát, mert annál nehezebben fog hozzátok érkezni.
Mi sem változtattunk semmin. Ugyanúgy élünk, kirándulunk, sportolunk,dolgozunk mint eddig, ugyanazt esszük-isszuk.
Én voltam nődokinál, hogy megvizsgáljon,de ennyi, semmi egyéb.
Thaiboo-kardio edzeseket csinalok hetente 2 alkalommal, de akkor valoszinüleg atallok valami mas kardio edzesre. Nagyon nem görcsölünk ra a dologra, de mar nagyon reg ota vagyunk ra, csak hat eddig a tb-m varakoztatott... Egeszseges etkezes... Hat... Azt hiszem erre at kell allnunk, inkabb eppen mi esik jol alapon etkezünk a parommal (tehat ha este 9kor töltött kaposztat akarunk enni akkor neki allunk fözni) Jövöheten toxoplazma vizsgalatra jelentkezek akkor mert 2 macskaval elünk együtt. Bar havonta atvizsgalasra vannak veve a macsekok, mivel befogadottak, es igy az örökbefogadasi szerzödesünkben benne van kötelezöen. Az udvarra meg csak a dolgukat vegezni jarnak ki (nem szeretik meg mindig az almot), amugy jobban szeretnek a lakasban garazdalkodni :D Gyömber??? Le kell mondjak rola?... Hat akkor itt csödbe mennek a termesztök a környeken... :D :( Na ez lesz a legnehezebb dolog... :(
Köszönöm szepen a segitsegeteket!
Varom meg azert a tovabbi segisegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!