Kinek a dolga kezelni az óvodai konfliktust?
Figyelt kérdés
Ma reggel 4 éves fiam óvodai csoporttársának az apukája avval jött oda hozzám, hogy jó lenne ha beszélnék a gyerekkel, mert többször is-köztük tegnap- csúnyán megkarmolta az ő fiát. Nem értettem először a dolgot, mert az ovónéni nem panaszkodott ilyesmire. Természetesen megkérdeztem, hogy mi történt, mire elmondta a fiam, hogy csúnyát mondott rá a másik. Megbeszéltük, hogy akkor sem karmolunk. De azt meg igazságtalanságnak tartom, hogy én másnap szúrjam le azért, mert megvédte magát, és nem aznap lett ez elintézve. Nem az ovónéninek kéne ezt elintézni, és már úgy odaadni a másik gyereket a szülőnek, hogy ezt megbeszélték?2013. máj. 14. 13:45
11/11 anonim válasza:
Bocs, de senkit nem oktattam ki a helyesírásról....
Az " avval" jól volt leírva, nem ezzal van a bajom, hanem, azzal, hogy AZZAL és nem avval......
Te meg se érted amit olvasol, utolsó úgyhogy inkább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!