Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért bizonygatják az örökbefo...

Miért bizonygatják az örökbefogadók állandóan, hogy ugyanúgy szeretik a gyermeküket mint ha ők szülték volna, amikor egyértelmű, hogy sosem lehet olyan egy örökbefogadott gyerek mint egy saját?

Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Én nem tudnám ugyanúgy szeretni, ezért az örökbefogadás nem nekem való, de nagyon tisztelem és becsülöm az olyan embereket, akik igen!
2013. máj. 13. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem aki örökbe fogad annak nyílván nem lehet saját gyereke, és ez minden vágya. Annyira vágyik rá, hogy úgy szereti mintha tényleg ő szülte volna.

Ez miért olyan hihetetlen?

2013. máj. 13. 11:16
 13/16 Snapette ***** válasza:
100%

Hát ha létezik olyan, hogy saját gyereke, és mégsem tudja szeretni, akkor miért olyan hihetetlen, hogy nem saját gyereke, és mégis tudja szeretni?

Nem tudom, mire alapozod a kijelentést, én rengeteg ellenpéldát láttam és látok, és ezek nem a bizonygatásban merülnek ki, hanem tettekben.

2013. máj. 13. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Most azért lettem lepontozva, mert én nem tudnám úgyanúgy szeretni? Ti normálisak vagytok?
2013. máj. 13. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Bántó a kijelentésed, komoly érzelmi hiányosságokról tanúskodik. Lehet, hogy te nem tudnád elfogadni. Ez oké. De tartsd tiszteletben mások véleményét. Nekem van saját gyerekem és bármikor el tudnék sajátomként fogadni másik gyereket. Persze nem bármelyiket, de örökbefogadásnál figyelnek arra, hogy már az első találkozásoknál is meglegyen egyfajta lelki összhang. Egyébként gondolkozz. Hány elvált szülő van manapság, aki viszi magával a gyerekét egy úgy házasságba? Te is járhatsz még így. Normál esetben alap elvárás, hogy a leendő társ úgy szeresse a gyerekedet mint a sajátját! Sőt kapaszkodj meg. Ismerek olyan családot, ahol az anyuka az új párja gyerekével sokkal jobban kijön mint a sajátjával. Szóval csak a magad nevében nyilatkozz és ne minősítsd mások érzéseit!
2017. jan. 7. 08:57
 16/16 Itsmebitses válasza:

Talán azért mert nem igaz amit írsz... ugyanúgy lehet szeretni szerintem

Ja és nem nem egy orokbefogadó szülő vagyok, sőt semmilyen szülő nem vagyok...

2020. márc. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!