Közel járunk a szobatisztasághoz?
Figyelt kérdés
A lányom néha szól, de mindig csak utána. Ezt onnan tudom, hogy mikor megyünk a bilihez, érzem hogy meleg a pelus, tehát akkor pisilt. Ez már jó jel ugye? Mivel segíthetem elő a fejlődését e téren?
3 éves lesz augusztusba
2013. máj. 12. 19:15
1/3 anonim válasza:
Lehet, de lehet hogy semmit nem jelent.
2,5 évesen lett szobatiszta a kislányom úgy, hogy a kakinál elbújt, a pisit nem jelezte. Levettem róla a pelust, elöl van a bilije, ha pisilni kell, megy és egyedül elintézi.
Ha bilibe akarod szoktatni, hagyd elöl a bilit és vedd le a pelust. Ha nem látod, hogy érdeklődne, pár nap után add vissza rá, és várj pár hetet.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is vedd le a pelust, és kockáztass. Egy ideig be fog pisilni, aztán ezt megelőzendő, bilizni fog. Ennyi az egész. Ilyenkor a "balesetek" a tanulás részét képezik, normálisnak mondhatóak.
3/3 A kérdező kommentje:
pont így gondoltam én is, hogy leveszem róla, csak megerősítést szerettem volna kapni. Csütörtöktől nem megy bölcsibe, itthon maradok vele, hogy próbálkozhassunk:)
2013. máj. 13. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!