Béna ha szülői értekezletre oviba elmegy anya meg apa is?
Figyelt kérdés
Szokott ilyen lenni, vagy mindig csak az egyik szülő megy el?2013. máj. 10. 19:42
1/7 anonim válasza:
Igen szokott ilyen lenni,nyugodttan menjetek.
2/7 anonim válasza:
Jaj, dehogy béna! Szerintem meg nagyon is jó. Láttam már ilyet, de főleg azért ritka, mert vagy az egyik szülő még dolgozik, vagy ő van a gyerekekkel.
3/7 anonim válasza:
Dehogy béna nálunk is mindig van legalább 4-5 gyerek akinek mindkét szülő ott van. Nekem még nem fordult elő ilyen mert vannak kisebb gyerekek (gyerek még mikor kezdte a nagyfiam az ovit még csak egy tesó volt). És a férjem vigyáz rájuk.
4/7 anonim válasza:
Hogy jut ilyen eszedbe, hogy béna? Mindketten a szülei vagytok.
5/7 anonim válasza:
Szerintem cuki. :) Óvónők szemében pedig kifejezetten pozitív, mert bár ők is tudják, hogy a legtöbben ezt nem tudjuk így megoldani, azért tudat alatt mégis az jön le, hogy Apuka is tevékeny részese ám a pici életének éjjel-nappal. :)
6/7 anonim válasza:
Mi mindig együtt megyünk. Mindketten neveljük, mindketten gondozzuk, közös gyerek. A csoport szülőire visszük a kicsit is, eljátszik, elrajzol, nem hangoskodik, nem zavar senkit. Nincs bébicsősz, nincs nagyszülő-bármilyen segítség. Más szülő is szokta hozni.
Most lesz egy nagyobb összeröffenés, eldózerolják az ovit nyáron és máshova kerülnek a városba, arról lesz egész ovit érintő értekezlet, oda is együtt megyünk, a kicsire a szomszéd néni fog vigyázni. Hála égnek a lányunk szereti, és a néni is elvállalta.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak ezért kérdeztem mert emlékszem hogy a szüleim szokták beszélni hogy kiknek a szüleik voltak szülői értekezleten, de mindig csak 1 szülő volt jelen. Persze nyilván azért mert dolgozik a másik fél. Csak nálunk is szeretne apuka is eljönni, így gondoltam rákérdezek. Végülis rossz benyomást nem kelthet ha mindkét szülő jelen van.
2013. máj. 11. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!