Csak az én szüleim tesznek különbséget az unokáik között?
Sok ilyen családot ismerek sajnos...
Általában a nagyszülők a lányuk gyerekeit szeretik jobban. Te a kislány anyukája vagy? Tesód fiú/ lány?
Nálunk két lánya volt a nagyszülőknek és utána született két lány unokájuk..... gondolom ezért lett a kedvenc a legkisebb, aki fiú...
2. vagyok
Utolsó! Nálunk is ez a helyzet... mintha én írtam volna :)
Szegény pici- én is olyan igazságtalannak tartom ezt.
Nálunk nincs ilyen szerencsére, mindkét nagymama nagyon szereti minden unokáját, nekünk 3gyermekünk van, tesómnak 1, és a férjem tesójának is 1, de mindkét oldalról nagyon nagyon szuper nagyszülőkkel vagyunk megáldva.
Viszont féjem úgy nőtt fel, ahogy a 3. válaszoló írta, ő volt a nemseretett fiu, és az öccse a minden a nagyszüleinek. És persze a férjem nagyon sokra vitte, az öccse meg... hagyjuk. A végefele, mikor a nagyszülők már segítségre szorultak volna, akkor persze mindig az én férjemet hívták, akit pénzzel meg mindennel tömtek, azt nem. De egyébként ettől függetlenül töknormális ember a férjem, ő pl. sosem panaszkodott erről, csak az anyukája szokta emlegetni, de én nem is ismertem nagyszülőket. Ugyhogy nem akarok véleményt mondani róluk, de nagyon nem szimpi ez a viselkedés.
Lehet neked is azt kéne csináldod, ahogy az első válaszoló leírta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!