Miért tesz különbséget anyósom a két unokája között?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 13:17
1/10 anonim válasza:
Nem tudom. Tudnál esetleg példát írni?
3/10 A kérdező kommentje:
mi 40 km-re lakunk,hozzánk nem jön el,a másik unokája 250 km-re,hozzá elmegy,még a műszakját is elcseréli.a másiknak vesz ugrálós labdát,a fiamnak nem,mert csak lila volt.
2011. dec. 2. 13:21
4/10 A kérdező kommentje:
nem,úgyis az lenne a válasz,hogy ő ugyanúgy szereti mindkettőt.
2011. dec. 2. 13:21
5/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a szülők között tesz különbséget? :)
6/10 anonim válasza:
fia és lánya van
A gyerekei között különbséget tett???
7/10 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Anyósom itt lakik az utcába, csak akkor jön be hozzánk, ha észreveszi, hogy látjuk, hogy elmegy a ház előtt. Ha ott vagyunk és megy egy szép szerelmes sorozat, akkor, várjuk meg míg vége lesz és akkor foglalkozik velünk. Na mi ekkor felállunk és eljövünk, ha neki a tv fontosabb.
A másik 4 unokája 100 km-re lakik. Minden héten küld nekik valamit. Egész nyáron itt vannak a gyerekek, akkor nem fontos a tv.
Meg még sorolhatnám napestig, hogy miket csinál.
De őszintén a kérdésedre nem tudom a választ, ha tudnám, akkor a saját anyósomra is tudnám. De nem tudom.
8/10 anonim válasza:
Ja, minden naples elmegy a ház előtt, mert a boltba menni kell. Meg a 100 forintos velünk szembe van és oda is megy, mert venni kell a másik 4nek valamit onnan. De az enyémnek még soha semmit nem vett. Még csak egy csomag kukit (pufit) sem.
9/10 A kérdező kommentje:
igen,2 fia van és 1 lánya.a mi fiunk az elsőszülött unoka,a lányánál van a második unoka.nem azt várnám el,hogy itt legyen állandóan,de minden hónapban van 1 hét,mikor nem dolgozik.kb 1 éve ígéri,hogy majd eljön.tök egyedül van,ráérne,mégsem.a férjem mindig is az utolsó volt.eddig próbáltam csitítani,mikor az anyja ellen hadakozott.most már nem teszem.
2011. dec. 2. 13:55
10/10 anonim válasza:
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Ez nem újdonság. Az én anyósom is csak a lányával és annak gyerekeivel van elfoglalva. Eljön ide "segíteni" és 6x 45 percet beszél telefonon a lányával/nap, mert annak eszeveszett problémái vannak. A múltkor mondtam is neki, hogy menjen inkább oda, ha ennyire nem tudnak nélküle létezni. Hidd el jobb nélküle. Úgyse mennél semmire vele, ha ilyen. amúgy azt vettem észre, hogy mindig azzal foglalkoznak, aki nyavajog. Lehet ezt kéne csinálni, és akkor jönnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!