Ovikban milyen teából készítik a gyerekek teáját? És a tejeskávét?
Kizárólag feketéből?
És mennyire erősre készítik?
Tudja ezeket valaki?
Ahol én dolgoztam oviban, ott zöld és fekete tea is volt felváltva.
Tejeskávé nem koffeines.
Köszönöm válaszaitokat!
Akkor megnyugodtam, talán tényleg nem csinál(hat)ják erősre! Bár nem tudom persze nálunk milyen lehet..
Néha annyira "pörög" a kislányom, hogy már ez jutott eszembe, hátha erős koffeines teát v. tejeskávét kap az oviban...
Köszi!
Amikor a fiam el kezdte a bölcsit nekem is feltűnt hogy azokon a napokon mikor tea volt kiírva reggeli mellé pörgössebb volt a fiam!Rákérdeztem a konyhásnéninél(nem bunkón!)hogy milyen teát csinál?Mondta hogy ami épp van:gyümölcs,zöldte,fekete tea!Mondom neki mi a problémám erre ő azt mondta,hogy épp hogy belelógatja a fekete tea filtert a forró vízbe!Én meg mondtam,hogy annak a gyereknek aki soha nem ivott ilyeneket még a gyengére főzött tea is felpörgetheti!
zóta csak csipkebogyó teát isznak!
Ja a tejeskávé viszont szigorúan koffeinmentesből készítik!
Utolsó: sajnos sok oviban nem lehet válogatni.
Ahol én dolgoztam (konyhán, így tudom mi miből készül), minden reggel megkaptuk kiadagolva a kakaót, kávét, teát és ha épp fekete, vagy zöldtea érkezett, azt kellett megfőzni.
Mi jó sokáig áztattuk a filtert, hogy legyen valami íze, mert nem sokat kaptunk. (az én ovimba csak melegítőkonyha volt, máshonnan jött az ellátás, nem mi vásároltunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!