Túlreagáltam, vagy igazam van?
olyan érdekes, hogy a nem dolgozó, de mégis bölcsibe dugó szülők panaszkodnak mindig :D
hát persze, hogy igazad van, mi az, hogy veled legyen a gyereked miközben ott a jó kis ügyelet a 40 fokban! melyik nem dolgozó anyuka ér rá manapság strandra meg játszótérre menni a gyerekével nyáron??? ne már....
férjem is én is dolgozunk, ő napi 12-13 órában, én 8-10 órában, attól függ hogy van túlóra. de nyáron megoldjuk a 6 hetet szabikkal meg nagyszülőkkel, hogy ne kelljen a gyereknek az ügyeletben ülni azzal a pár szerencsétlen gyerekkel akiknek a szülei ezt sajnos nem tudják megtenni. vagy azokkal akiknek az anyukájuk annyira nagyon elfoglalt a napi takarításban(???), hogy nem akarja megoldani...
Túlreagálod röviden és tömören. A bölcsi arra való hogy a dolgozó szülők gyerekeit egész nap felügyelje és ellássa valaki, nem másra.
Nekem 3 gyerekem van 2 ovis egy bölcsis. A férjem egész nyáron 2 hetet tud kivenni. Mivel itthon vagyok (szeptembertől vettek vissza) így teljesen egyértelmű hogy már június elejétől hazaküldik a nagyobbjaimat is az oviból és a kicsit is a bölcsiből.
Sírhatnék hogy jaj milyen nehéz itthon a házimunka meg lekötni mindhármat együtt is külön külön is, programot is szervezni hogy azért történjen velük vmi a nyáron mindezt úgy hogy a férjem 90% ban este 6 ra fog hazaérni és hétvégén is sokszor nincs itthon mert másodállás.
De ha egyszál gyerekkel se bírnék 6 hétig az igen szomorú lenne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!