5 éves gyereknek való-e mobiltelefon?
Ez most egy tök komoly kérdés? Mert ha iggen, akkor inkább a tabletet javasolnám, esetleg a személyi hívót:).
Ne viccelj! Hogy lenne való?!
Azon gondolkozok egy ideje, hogy mire használná? Tegyük fel tud olvasni, tehát tudja kezelni nagyjából.
Telefonálni nem kell neki, hiszen mindig felnőttek között van.
sms-t kinek írna? A szerelmének?
Tényleg nem tudom....
Több általános iskoláról tudok, ahova a gyerekek be sem vihetik a telefont, ha rajtakapják őket, elveszik és csak év végén adják vissza.
Most komolyan, mi szüksége van egy 5-10 évesnek telefonra?? Tudom, annyi mint tabletre...
Én inkább azt nem tudom, hogy mire használná. Sms-re telefonra nyilván nem.
Ez a való-e neki, ez ilyen hülye megfogalmazás, mert abból a szempontból is lehet értelmezni, hogy esetleg arra gondolunk, hogy nem-e vágja földhöz, vagy ejti egy vödör vízbe, mert kicsi. Ebből a szempontból, ehhez senkinek semmi köze, a szülő dönti el zavarja-e, ha a kisgyerek amortizálja a telefont folyamatosan esetleg.
De hasznosság szempontjából, hogy mit kezd vele, azt nem tudom.
Aki írta itt, hogy 5-10 éves korig minek, azzal mondjuk vitatkoznék, egy általános iskolás gyerekre én már akasztanék egyet, ott már vannak szakkörök, gyere értem, elmarad, egy 8-9-10 évest már a játszótérre se kísér mindenki, lehet, hogy az iskolából is hazasétál vagy akármi. Jó, hogy neked anno nem volt, hogy 20 éve megvoltunk nélküle, de most van és jó. Ennyi erővel a felnőtteknek se legyen, mert régen nem volt.
Ez nem tekinthető komoly kérdésnek.
Egyértelműen nem.
VAgyik apa nem használt telefonját megkaphatja persze játéktelefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!