Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányos anyák, hogy reagálnátok...

Lányos anyák, hogy reagálnátok le egy ilyet?

Figyelt kérdés

6 éves kislányodat anyukádnál hagyod, tesód lánya is ott van, hadd legyenek együtt. Este mégy érte, a gyerek derékig érő hullámos selymes hosszú haja, amit élvezettel fésülget, fon, csatokat tesz bele, anya ilyet csinálj, anya olyat csinálj belőle, ilyenre levágva: [link]

A gyerek úgy néz ki, mint egy lánynak öltöztetett fiú.

Mint kiderül, tesód a saját lányát elvitte fodrászhoz, megnyíratni, a tiédet is magával vitte és mivel azt mondta, hogy neki is tetszik a gomba haj, ezért levágatta neki is anélkül, hogy bárkit megkérdezett volna.

2013. máj. 7. 16:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
jézusom én úgy le szidnám tesómat... szerintem még sírnék is.. :) de komolyan.
2013. máj. 7. 16:51
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Jesszus:O

Nagyon begurulnék az biztos.Az én lányomnak combközépig érő haja van,és soha nem akarná levágatni.De nagyon hülye lehet az aki ilyet tesz..

2013. máj. 7. 16:53
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
A gyerek nyilván nem ellenkezett... Most mit szól hozza? Az en lányomnak is volt egy időszaka, amikor rövid hajat akart. Elvittem fodrászhoz, levágta, egy hetig szerette, utána vissza akarta kapni a hosszú hajat. ...
2013. máj. 7. 16:53
 4/21 anonim ***** válasza:
44%

Hááát, a gyerek is ludas, egy 6 éves már tudja akarja-e, vagy sem!!!

Ez van, ő akarta, most akkor ne sírjon...

Majd megnő, ez nem végleges...

2013. máj. 7. 16:55
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Azt hiszem hogy nem állna meg a lábán az illetö amiért ilyett csinált a megkérdezésem nèlkül ,ugy leszidnám és soha többet nem viném át akor mikor a teso is ottvan .
2013. máj. 7. 16:56
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
2. vagyok. Ezt normális felnőtt úgy intézi el,hogy rendben kislány,akkor majd megbeszéled anyukáddal és kértek egy időpontot.A gyerekek néha hirtelen döntéseket képesek hozni,én tudom,ami van a másiknak az neki is kell,de a felnőttnek ennél több eszének kéne lenni,meg telefon is van a világon.
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nagyon mérges lennék, mi az, hogy nem kérdez meg, ez azért elég fontos kérdés. Egy ideig biztos nem akarnám látni.
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Köpni nyelni nem tudnék először.De nem mostanában menne a gyerek a tesómhoz..:O
2013. máj. 7. 16:58
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem a haja miatt akadnék ki, hanem hogy megkérdezésem nélkül vágatta le. Emiatt biztosan elbeszélgetnék vele.

Viszont biztosan a lányod akarta, és ő nem tudott nemet mondani. Majd megnő újra.

2013. máj. 7. 17:00
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Idegbajt kapnék. Főleg, hogy a tudtomon kívül csinált. Nem volt hozzá joga. Amúgy egy 6 éves nem tudja ilyen szinten, hogy mit akar. Nincs tisztában azzal, hogy milyen sok idő, mire megnő. Ráadásul borzasztó macera kezelni, mikor se nem hosszú, se nem rövid.
2013. máj. 7. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!