Hogy hívják a gyermeketek plüssmackóját? Vagy milyen nevet ajánlanátok?
Off: ez egy nagyon aranyos kérdés :)
Nekem plüsskutyám volt, anyukámé volt még kiskorában, kék színe volt-van, ezért hát Kék lett a neve :D Tudom, iszonyat fantáziadús..de mai napig vele alszok, ha egyedül vagyok a lakásban.
Adj(atok) valami különlegeset neki, ne Teddy-Brumi-Mackó stb neveket szerintem.
Kisfiam két éves, de kb négy hónapos kora óta Brúnó kutyussal alszik.Mivel akkor még nem tudott nevet adni neki, így ránéztem a kutyusra és olyan Brúnó formája van :D de ma már mondja lefekvéskor, hogy cumi, búnó, csicsi :)
A másik plüss kutyust viszont ő nevezte el Buksinak(ő így mondja a bukfencet, együtt szoktak fetrengeni, gondolom innen) Próbáld meg kérdezgetni, mi a maci neve, biztos mond majd rá valami szimpatikusat :)
Az én fiam krokodillal alszik. 11 hónapos, ha beszélek róla, "Kroki"-t szoktam mondani, ezért gondolom az lesz a neve. De lehet, hogy majd kitalál valamit.
Szerintem várj még, lesz annak a macinak neve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!