Bioderma photoderm naptej nem fogja be a gyermeketek ruháit?
Tavaly nyáron használtuk, de az összes pólója kimoshatatlan, zöld foltos lett tőle...
Vékonyan kentem, de ha megizzadt a fiam (a naptejjel a bőrén) - rögtön befogta a pólók széleit...
Ez így duplán drága mulatság :(
Valamit én csináltam rosszul? Vagy ilyen másnak is?
Én is bioderma napozót használok, igaz,én a pumpás változatát. Sokkal jobban eloszlatható a bőrön, nem kell centi vastagon kenni.
Nálunk semmi problémát nem okozott, egyik ruháját sem figta be.
De nektek is ez a photoderm van (mert van sok fajta Bioderma)?? Még van benne egy csomó, de így nem fogom használni...
Várok még válaszokat!
Én meg ezt. A tubuson is ott az a kék "pötty" - na pont az a különbség a tiétek, és a miénk között. ...és az a problémám forrása is :(
Nekünk is a spray változat van, neked a kék pötty jelzi a tubuson hogy színezett.. használd akkor ha csak pelus van rajta. Én direkt figyeltem hogy nehogy olyat vegyek ami megfogja a ruhát,vagy beszínezi a baba bőrét.
Én gyógyszertárban vettem két ilyen sprayt akciósan 7500 ft-ért!!! 1 db kerül 6000 ft-ba
Már nem tudom csak pelussal használni, mert 2 éves elmúlt.
Én is 6000-ért vettem patikában (mert ezt ajánlották) + kaptam még egyet mellé. Hurrá! Az egyiket már sikerült eladnom, de a bontottból is van még egy csomó :(
Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!