Óvodás gyermeketek szeret szerepelni? Kisfiam 4 éves. De egyáltalán nem áll ki. Most is anyák napi ünnepségen kotlott az ölembe.
nem biztos hogy fog változni én pl. világéletemben utáltam kiállni szerepelni oviban is iskolában is tisztán emlékszem.
nekem a fiam (6 éves) nagyon merész semmi szégyenérzete nem izgul, nem zavarja ha esetleg elrontja, semmi.
Idén is van egy viszonylag hosszabb verse.
Hangosan ügyesen énekel, kiáll versel stb.:) nekem meg épp ez a fura, büszke vagyok persze rá meg örülök, mert így könnyebb lesz neki de azért érdekes hogy ennyire más mint én. Ja és kiskorától ilyen már 3-4 évesen is simán kiállt énekelni.
A lányom más tészta ő most lesz 4 éves szerintem tuti nem fog se verset mondani se énekelni az anyák napján, és igen még az is lehet odaül az ölembe.:))
Nem tudom fog e változni etéren de olyan érzésem van hogy nem. Nem lesz ez a szereplős típus.
Addig,amíg senki sem látja igen:)Itthon a négy fal között imád bohóckodni,énekelni,táncolni,de hogy ezt rajtam kívül másnak is megmutassa,az nem létezik.Én sem szerettem soha,a mai napig hideg ráz,ha egyáltalán mások előtt meg kell szólalnom,vizsgázni,vagy bármi.
Egyébként a mi ovinkban már nincs is semmilyen "szereplős" ünnepség.A szülőin azt mondták,hogy most ez valami gyermekpszichológiai "újhullám",hogy nem szabad szerepeltetni a gyerkőcöket,mert nem tesz jót nekik.Én nem értek hozzá,de a fiam miatt nem bánom,hogy így van.
A tavalyi anyák napi ünnepségen az istenért nem tudtam rá venni a fiamat (akkor kiscsoportos volt), hogy kiálljon a többiekkel. Nem Ő volt az egyetlen, még vagy 3 gyerkőc így viselkedett. Az idén (most középsős) minden gond nélkül kiállt és gyönyörű szép előadást tartottak. Most csak egyetlen egy gyerek nem állt ki, aki éppen beteg, lázas volt. Ő az anyukája ölében ülve nézte a többieket.
Meg is dicsértem az óvónéniknek, hogy fantasztikus volt a tavalyihoz képest! és rengeteget fejlődött a fiam és a többi gyerkőc is! Augusztusban lesz 5 éves.
Nekem itthon bátran előad bármit a fiam (ének, tánc, mondóka...), de már az zavarja, ha a kistesója és apa is ott van, és hallják. Akkor már együtt kell énekelnem, mondókáznom vele, úgy bátrabb.
Az oviban egyedül még nem szerepelt, de szerintem nem nagyon merne, ha a csoporttal együtt adnak elő valamit, akkor is meg van szeppenve, de azért csinálja a többiekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!