Anyukák! Van olyan aki ki ad 10. 000 forintot is egy játékért? Vagy pedig olcsóbbat vagy használtat vesztek?
Figyelt kérdés
Mennyi játéka van gyermekednek?Nekem mindig azt mondják hogy minek a játék. -.-2013. máj. 6. 14:42
21/22 anonim válasza:
na akkor megadom a lehetőséget hogy engem is leoltsanak..Egyszem gyerekünknek mindent megveszünk de ettől még jóindulatú, egyáltalán nem irígy, kedves kisfiúcska. ő is megkapta a 100ezer forintos elektromos autót, nem csak alkalomkor van játék, hanem ha van rá pénz és kér valamit akkor megkapja. Sosem kérkedik hogy neki milye van és mi sem hajtjuk hogy mennyibe került..ha valaki rákérdez nem tagdom le de nem rázom a rongyot. Mi keressük meg a rávalót és attól hogy elhalmozom sem én sem a gyerekem nem rosszabb mint bárki más.
22/22 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem is az összegen van a lényeg, hanem a nevelésen,ahogy utolsó írja!
Mi most jelen pillanatban nem tehetjük meg, hogy méregdrága játékokat vegyünk, de ettől függetlenül igyekszünk mindent megadni és nem alakalomhoz kötjük a játék vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!