Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Van olyan aki ki ad...

Anyukák! Van olyan aki ki ad 10. 000 forintot is egy játékért? Vagy pedig olcsóbbat vagy használtat vesztek?

Figyelt kérdés
Mennyi játéka van gyermekednek?Nekem mindig azt mondják hogy minek a játék. -.-
2013. máj. 6. 14:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Van ra penzed?Ha igen a valasz, akkor nem mindegy, hogy ki mit szol hozza????
2013. máj. 6. 14:55
 12/22 Kései Sirató ***** válasza:

Igen, de kifejezetten csak nagyobb alkalmakkor: Karácsony, születésnap, névnap.

Húsvétkor, gyereknapkor csak 1-2 ezresre veszek édességet, játékot.

Ha túl gyakran kap egy gyerek drága játékokat, nem tudja őket értékelni.

A játék fejleszti a logikáját, kreativitását, kézügyességét, stb, de nem minden játékra igaz ez.

2013. máj. 6. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

Igen, én majd megveszem.

Most 1,5 éves a lányunk, kevés olyan játéka van ami többe került. De most fogja majd érdekelni a dupló, futóbicikli. Tervezzük hogy veszünk egy szintetizátort, az is biztos drágább lesz.

Még nincs sok játéka, kb 3 doboznyi. Ami drágább volt, az egy zenélő kutyaház (5000) és egy gyereklaptop (6000).

Most használtan vettem homokozóba lapátot, formákat, vödröket. Meg kartondobozból csináltunk konyhát, abba vettünk műanyag gyerekjátékokat, zöldséget, gyümölcsöt.

2013. máj. 6. 14:56
 14/22 anonim ***** válasza:
4%

Na, erről bezéltem, mint a 6-os, rongyrázás.

Ezek a gyerekek lesznek azok, akik majd mindent a szüleiktől várnak majd el, mert gyerekként mindent megkapnak és majd 30 évesen se tudják eltartani magukat.

Tinédzserként nagynak és beképzeltnek fogják tartani magukat, mert anyunak és apunak van pénze és én mindent megtehetek. Pont ők azok, akik a legnagyobb drogosok lesznek és minden illegális "buliban" benne vannak, sőt ők szervezik, mert én mindent megkapok és megtehetek és kicsit meg elnyomom!

2013. máj. 6. 14:56
 15/22 anonim ***** válasza:
10%

Szoktam sőt többért is rengeteg játéka van itthon is kell ellennie valamivel első játéka pl egy akkor 25 ezres játszószönyeg volt...

Nekem si néha beszol anyum hogy azért nem kéne de én persze nem hallgatok rá megmondom neki akkor vegye meg ő erre elhalgat...vesz másikat ugyan annyiért valamit..

nem olcsok a játékok egy lego is 10 e fölött van joval...bicikli futobicaj is több...meg a babákrol ne is beszéljünk...(

2013. máj. 6. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Én is vettem már, de csak karácsonyra vagy szülinapra kapnak ilyen drága játékot! Én nem szeretem a kínais gyenge és akár veszélyes játékokat, inkább egy valamit veszek, de az legyen jó minőségű! Sajnos teljesen elkerülni nem tudom ezeket, pl: most is kapott egy Barbie-hoz hasonó babát kínaist, hát valami szörnyű, félig kopasz, ronda, a ruhája papírból....legszívesebben a kukában látnám viszont!
2013. máj. 6. 15:41
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Én se adnék ki ennyit egy játékért, de csak azért mert nem tehetem meg, de ha úgy állnék anyagilag, hogy okoznak megterhelést, akkor nem nézném én se az árát.. ez mindenkinek a saját pénztárcája dönti el... hogy mások mit szólnak nem nagyon érdekelne, se most se akkor ha több pénzem lenne..
2013. máj. 6. 16:04
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

attól függ.

mi általában 15.000.- ért veszünk neki ajándékot karácsonyra és szülinapjára. ebben általában egy drágább új játék van meg 1-2 drágább, jó minőségű játék használtan így az ár töredékéért.

de most pl. névnapjára kapta meg a biciklit az 20E volt újonnan.

ami még drága, de nem ajándékként kapja az a "gépparkja", van motorja és jipje is, meg volt quadja is, apa mániás amivel megfertőzte a gyereket :)

2013. máj. 6. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Előfordul, bizonyos dolgokra rászánjuk a pénzt, míg más dolgokból olcsóbbat veszünk.
2013. máj. 6. 17:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Most karácsonyra például 30ezerért vettem neki thomasos vonatokat de ez kivételes alkalom volt mert már régóta vágyott rá. Általában születésnapra és karácsonyra szoktunk 10-15 ezerért venni játékot. Úgy vagyok vele hogy kire költsem ha nem rá hiszen ő érte élek és ő érte dolgozom hogy neki jó legyen nem? És ha már nem keresek rosszul akkor miért ne?Ki tudja mi lesz holnap
2013. máj. 6. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!