Anyukák! Van olyan aki ki ad 10. 000 forintot is egy játékért? Vagy pedig olcsóbbat vagy használtat vesztek?
Igen, de kifejezetten csak nagyobb alkalmakkor: Karácsony, születésnap, névnap.
Húsvétkor, gyereknapkor csak 1-2 ezresre veszek édességet, játékot.
Ha túl gyakran kap egy gyerek drága játékokat, nem tudja őket értékelni.
A játék fejleszti a logikáját, kreativitását, kézügyességét, stb, de nem minden játékra igaz ez.
Igen, én majd megveszem.
Most 1,5 éves a lányunk, kevés olyan játéka van ami többe került. De most fogja majd érdekelni a dupló, futóbicikli. Tervezzük hogy veszünk egy szintetizátort, az is biztos drágább lesz.
Még nincs sok játéka, kb 3 doboznyi. Ami drágább volt, az egy zenélő kutyaház (5000) és egy gyereklaptop (6000).
Most használtan vettem homokozóba lapátot, formákat, vödröket. Meg kartondobozból csináltunk konyhát, abba vettünk műanyag gyerekjátékokat, zöldséget, gyümölcsöt.
Na, erről bezéltem, mint a 6-os, rongyrázás.
Ezek a gyerekek lesznek azok, akik majd mindent a szüleiktől várnak majd el, mert gyerekként mindent megkapnak és majd 30 évesen se tudják eltartani magukat.
Tinédzserként nagynak és beképzeltnek fogják tartani magukat, mert anyunak és apunak van pénze és én mindent megtehetek. Pont ők azok, akik a legnagyobb drogosok lesznek és minden illegális "buliban" benne vannak, sőt ők szervezik, mert én mindent megkapok és megtehetek és kicsit meg elnyomom!
Szoktam sőt többért is rengeteg játéka van itthon is kell ellennie valamivel első játéka pl egy akkor 25 ezres játszószönyeg volt...
Nekem si néha beszol anyum hogy azért nem kéne de én persze nem hallgatok rá megmondom neki akkor vegye meg ő erre elhalgat...vesz másikat ugyan annyiért valamit..
nem olcsok a játékok egy lego is 10 e fölött van joval...bicikli futobicaj is több...meg a babákrol ne is beszéljünk...(
attól függ.
mi általában 15.000.- ért veszünk neki ajándékot karácsonyra és szülinapjára. ebben általában egy drágább új játék van meg 1-2 drágább, jó minőségű játék használtan így az ár töredékéért.
de most pl. névnapjára kapta meg a biciklit az 20E volt újonnan.
ami még drága, de nem ajándékként kapja az a "gépparkja", van motorja és jipje is, meg volt quadja is, apa mániás amivel megfertőzte a gyereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!