A habpapucs nem dörzsöli ki a gyerek lábát nagy melegben?
Figyelt kérdés
Van habpapucsunk,azt hordták télen ikreim bent de mezitláb nem adtam rájuk még.Akinek hordott ilyet gyereke nyáron mezitláb nem volt gond?2013. máj. 6. 07:42
1/6 anonim válasza:
Amit a kínaiban vettem, az kidörzsölte 5 perc alatt a gomb részénél. Amit rendes üzletben (Deichmann pl), azzal semmi gond nem volt eddig, már vagy az ötödiket hordja a lányom. Pedig nem nagyon látom a különbséget közöttük és mégis.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod,mi a yiskben vettük ami van nekik,/Verdás/és most is ott vennénk.Arról a fajtáról esetleg valaki?
2013. máj. 6. 10:10
3/6 anonim válasza:
Az egyik gyerekemnek mindig kidörzsöli (pedig márkás van neki), a másiknak soha nem volt baja még a gagyi kínaival sem.
Próbáld ki, 1 óra alatt kiderül, hogy jó-e zokni nélkül.
4/6 anonim válasza:
Én a tescoban vettem, nem dörzsöli ki a lábát. Kik-eset akartam amúgy, de elfogyott mire mentünk.
5/6 anonim válasza:
Az én gyermekeimnek sem dörzsöli ki a lábukat, viszont nagyon bele tud izzadni a lábuk, úgyhogy én már mezítlábra nem adom rájuk.
6/6 anonim válasza:
A lányomnak volt tavaly nyáron, 2,5 évesen habpapucsa. Nem dörzsölte ki a lábát sehol, viszont nagyon beleizzadt zokni nélkül, és így mindig szinte csupa sár volt a lába. Belement a por vagy homok az izzadt lábára, és már csupa retek volt a gyerek lába, ez sokszor zavarta őt. Idén nyáron már 3,5 éves, most nem kap habpapucsot, csak nyitott orrút. Nekem nem jött be ezért a habpapucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!