Szerintetek kinek van több esélye a gyermeknevelésre?
Az apa 7 hónapja nem látta a gyermekét alig érdeklődött felőle, most hirtelen szüksége van a gyermekre és nevelné.
Másik országban élünk jelenleg , megházasodtam a gyermek még velem van de amint letelik a 3 hónap vinnem kell vissza magyar országra mert nincsen vízum, és az apa nem adja beleegyezését a kint élésbe.
Én nevelem a gyermeket születése óta, együtt éltünk de egyedül állóként vagyok bejelentve mert külön lakcímre vagyunk jelentkezve.
Nincs jelenleg munkahelyem, terhes vagyok,de ezzel szemben a férjem dolgozik van saját háza, tisztes életet élek.
Az apa ezzel szemben van munkahelye, anyjának háza amiben élnek de van hitele és nem vett részt a gyermeknevelésben sem.
Kinek a javait nézik ilyenkor, az enyémet vagy a páromét is mivel egy háztartásban élek vele ?
Ha konkrétan nekem nincsen jövedelmem csak a jelenlegi páromnak, férjemnek akkor hiába neveltem eddig a gyermekemet akkor ítélhetik az apának a gyerekemet?
Konkrétan mit néznek amikor van egy ilyen gyermekelhelyezési per?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!