Az én fiamnak tavaly tört el a keze,ráállt a labdára,és rosszul érkezett.Mivel a barátjánál történt,én sem gondoltam,hogy komoly a baj,mert mikor hazajött,nem volt bedagadva neki,még csak ütésnyom sem volt,de én azért elvittem a balesetire.Szerencsére,mert végül altatásba tették neki helyre.Ott találkoztunk egy másik családdal,ahol a kislánynak már egy hete el volt törve a keze,és addig nem vették észre...Szóval van ilyen.Elötte én is azt hittem,hogy a törés az nagyon bedagad,meg ilyesmi.
2013. máj. 4. 09:58
2/4 anonim válasza:
Nálunk is így volt a ksifiam egyik délután rosszuk érkezett a csúzsdából és rá esett a karjára kicsit fájlalta és annyi, aztán másnap reggel csak fájlalta akrját, de az ég világon semmi nem látszott rajta,bementünka balesetire, csináltak egy röntgenet és kiderült,hogy el van törve, gyorsan kapott is egy gipszet, egyébként három hét alatt rendbe jött.
2013. máj. 4. 11:19
3/4 anonim válasza:
A tizenéves fiam gördeszkázás közben törte el a csuklóját. Se dagadás, se különösebb fájdalom nem kísérte. Utána egy hetet osztálykirándultak, ahol egy élményparkban falat is másztak. Újabb egy hétre rá, gitározás közben vette észre, hogy nehezebben(!!!) mozog a csuklója. Orvos, röntgen, engem iszonyatosan lecseszett a doki. A gyereknek ugyanis nagyon ronda törés volt a csuklójában, és már kezdett rosszul összeforrni. Nem akarta elhinni, hogy ebből mi semmit nem vettünk észre. Altatásban újra eltörték, és műcsonttal is pótolva rakták újra össze.:(
2013. máj. 4. 12:36
4/4 anonim válasza:
A törés általában másnapra dagad és fáj. Én ezt a felnőtteknél látom. Esés után felpattannak, egész nap semmi gond, majd éjjel megpihen, és reggel már nem tud kikelni az ágyból...
De a gyerkőcök jóval "szívósabbak" - ez a fenti válaszokon/példákon is látszódik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!