Mi a véleményetek az alábbi cikkről?
Azzal egyet értek, hogy ne legyen tabu a szex, ha kérdez válaszoljunk,magyarázzuk el,stb.
De azzal nem értek egyet, hogy nudista strandra vigyük a gyereket. Szerintem ez borzasztó, látná azt a sok meztelen felnőtet, juj....
Mondjuk mi itthon se mászkálunk meztelenül a gyerekek előtt direkt. Ha véletlen úgy jön ki a lépés akkor az más.
Az én szüleim se mutogatták magukat előttünk, mégis teljesen normális a viszonyom a szexualitással.
Szóval ezzel a részével nem értek egyet!
És te, kedves kérdező?
Sztem egy gyerek megszokja, ha a szülei is "meztelenkednek", de miutan kapcsolatba kerül mas környezettel is, föleg az ovodatol, ott latni/erezni fogja az ellentetet, es az altalanostol elterö, "mas" szokasokbol adodhatnak problemai. Pl. az ovonö ellenteteset mond neki, leszidja valami ilyemiert...stb.
Az ilyen kerdesre mar alig merem leirni a velemenyemet, ugyanis pont egy hasonlo kerdesfeltevö okitott ki, miutan ö kerdezte masok velemenyet (igy az enyemet is, miközben en nem kerdeztem az övet az en hsz-omrol!!), es meg az en egom "burjanzik tul" szerinte!
Teljesen egyetertek.
Nem bujunk el ha oltozni kell,nem viszem a bundamat ha furdeni megyek...sot egyutt furdunk a gyerekekkel.
Azert nudista strandra biztos en se vinnem a gyereket,egy dolog a szulok nemi szervet latni de egy idegenet azert nem kene.
Punci/futyi van, nem talalok ki oda nem illo neveket(nunuke,rozsaja es egyeb baromsagok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!