Csak a címet olvastam el, úgyhogy nem tudok teljes értékű hozzászólást írni, de jó alapgondolatnak tartom. Az persze más kérdés, hogy kivitelezhetetlen és fene nagy hőbörgést váltana ki. Pedig egy 14 év alatti gyereknek semmi keresnivalója az utcán késő este.
*B.a
Kérdező, Te milyen cikket olvastál? Mert ebben arról van szó, hogy 14 éven aluliakat, ergo KISKORÚAKAT. 14 év alatt, pedig nem kell este 8 óráig tartó táncórára járni, buliba meg pláne nem.
Amúgy nekem is az a véleményem, hogy az elgondolás jó, de kivitelezhetetlen.
Kedves kérdező: A cikk szerint 14 év alatti személyekről van szó.
*B.a
Amikor én voltam hetedikes, akkor pár osztálytársam olyan táncórára járt (a haladóra), ami hattól tartott negyed kilencig.
Abban viszont egyetértek, hogy 14 éven aluliaknak semmi keresnivalója a bulikban. De ezzel megszűnne a tinidiszkó is, amit az iskola rendez - bár lehet, hogy nem is lenne baj. Én meg azt ütném agyon, aki tizennyolc éven aluliaknak kiad a boltban cigit meg italt. Mert van ilyen, nem is egy.
Maximálisan egyetértek!!! Annyi degenerált barom van, már elnézést az utcán, még a végén elrabolják, megtámadják ezeket a védtelen gyerekeket.
Másrészről, egy 14 éves és az alatti gyerek még gyerek, szülő mellett a helye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!