Bölcsödei kérelem kitöltése?
Off Fars? Ez egy nem létező szó, amire te gondoltál az fals, jelentése hamis.
On En erre nem lennek büszke.....
Te tökéletes, akkor legyen faLs, és nem én játszottam meg ezt, munka melletti egyetem + protekció= a gyerek bölcsis, ... lehet, rosszul írok egy szót, de neked értelmezési problémáid vannak, tehát kvittek vagyunk :) ugyanis írtam, hogy egy anyuka mondta, a gyerkőcöm bölcsis társának az anyukája. :) van-e még kérdésed?
Ezek alapján már csak azért se turkáljon az anyagiakban, mivel tandíj, stb. (és már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a bölcsi kap folyamatosan papírt, ceruzákat, pzs-t, szalvétát, mert a munkahelyem olyan. Szóval bőven van kompenzálva, hogy felvették, és örülök, ha te megteheted, hogy otthon maradj 3évig, nekem mennem kellett dolgozni, az egyetemet pedig kellett folytatni mert kihasználtam a passzív féléveket)
"On En erre nem lennek büszke....." Ezt írtam. Nekem nincsenek értelmezési problémáik, neked lehetnek, mert magadra vetted.
Mindegy. A lényeg, hogy adminisztrációs célból kellenek az adatok. Statisztikát vezetnek pl a lakasviszonyokrol, a jövedelmi helyzetről.
Én igazán nem vitázni akartam, de ha odaírod, hogy az anyuka helyében nem lennék büszke, akkor oké.
Inkább az a felháborító, hogy szociális alapon (valahol megértem, mert ha ott eszik a gyerek, ott lát vizet, az ő érdekeit nézik) előbb bekerül a gyerek... De a bölcsi ebből a szempontból igen hátrányos (relatív) mert az ilyenek sokszor orvoshoz ugyan viszik a gyereket, de kül.okokra hivatkozva kapnak is igazolást, hogy mehetnek vissza, fertőzik le a többit, a gyógyszert nem váltják ki. Inkább erre kellene hangsúlyt fektetni, nem abból, hogy kinek-milye van. Persze, elfogadom, hogy az adatok és a statisztika... de sokan ezek alapján faLs adatokat adnak meg, és van olyan is, aki azért adja be, hogy ne kelljen otthon lennie vele. Tehát visszás ez az adat-felvétel, mert nem ellenőrzik, messziről jött ember... Ha veszi a fáradtságot, hogy utána néz, akkor persze, még értelme is van, de így nem sok.
Én is kiakadtam azon, hogy kérdezték a kocsi típusát, mondtam és odaadtam a forgalmit, hogy mielőtt egy 10 milliós autóra gondolna, feleljtse el, mert 10 éves az autó :) utána már nem csillogott úgy a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!