Hogy tetted túl magad azon, hogy beteg a gyermeked és nem is fogja kinőni?
1 hete állapították meg a 2 éves lányomnak a légúti problémáját, és a doktornő azt mondta, hogy nem fogja kinőni. Majd egyszer tünetmentes lesz, de meggyógyulni nem fog. Állandó gyógyszerre szorul, lehet hogy élete végéig.
Most nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mit csináljak. Szegény kislány a 2 éve alatt legalább háromszor annyi gyógyszert beszedett már, mint én felnőtt létemre.
Férjem azt mondja, ennél nagyobb baja soha ne legyen a gyereknek, de nekem ez nem vigasz.
Semmit sem csináltál rosszul, nyugi.
Én is csak azért mondtam, hogy konzultálj más orvossal, mert a porcgyengeség okozta hörgőszűkület elméletileg kinőhető. Természetesen nem szeretnék vitatkozni az orvosoddal, ő látta az esetet, biztosan jó a diagnózisa.
Semmit nem tettél rosszul, ettől még szép, boldog, nyugodt élete lehet a picurinak.
Ha kérdéseid vannak, itt utána tudsz nézni sok mindennek:
Például írnak a porcgyengeség okozta hörgőszűkületről is.
Tájékozódjatok, hová érdemes elmenni nyaralni, mi segítené a picurt a légúti problémái leküzdésében. Pl. sóbarlang ( [link] hegyvidék, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!