Segítség, kezdek megörülni?
Büntetés!!!!!
Találj ki valamit, pl. Sarokba állítás ha rossz!!!
Keress egyéb okot, hogy miért lehet folyton nyűgös. Nem lehet hogy éjjel nem alussza ki magát rendesen és azért nyűgös egész nap? Esetleg szomjas, éhes, jön a foga és az zavarhatja?
Kislányom olyan napokon hisztizik mindenen, ha nem aludta ki magát és ilyenkor nagyon alacsony az ingerküszöbe.
Én kislányom 27 hónapos.Hát kezet foghatunk.Nálunk ez a hiszti már több mint fél éve tart.Pár hónapja szépen el kezdett beszélgetni, azóta kicsit jobb lett, mert amíg nem tudta kifejezni magát, addig mindent de tényleg MINDENT sírásos hisztivel akart.
Nekem párom egy ötlet zseni. :) Én is már mindent kipróbáltam ugyan úgy mint te.Erre apa elkezdett egyik nap mesélni a nagy gonosz farkasról.Hogy húúú de nagy, meg húú de gonosz...stb.Hát látszott az aranyomnak a kis szemén a csodálkozás.Ez valahogy annyira sikerült, hogy onnantól ha hisztizik, az apja mindig mondja, meg én is hogy ha nem hagyja abba akkor beengedjük a farkast, mert itt van az ajtó előtt, és ilyenkor odamegyünk a bejárati ajtóhoz.Erre mindig mondja hogy nem!!!És hirtelen abba is marad a hiszti.Ugyan ez a módszer a játszótéri hazajövetelnél.De mondjuk onnan azzal is eltudom csalni hogy megyünk boltba, mert imád ott flangálni.
Hát nekünk ez a módszerünk.Szerintem ilyen rém alakja mindenkinek van gyerekként.Engem mindig a Krampusszal akartak elvitetni ha nem alszok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!