Már kezdek megőrülni! Ovibetegség non-stop?
Három gyerekem van, ebből kettő most szeptemberben kezdte az ovit. A pici 1 éves.
A nagyon 3 napot járnak oviba, mjd másfél-két hetet itthon vannak, mert mindig összeszednek valami felső léguti betegséget :(
NAgyon nehezen gyógyulnak,m ert egymásnak adják át :(
Ha az egyik gyógyul, a másik tuti vissza adja neki :(
A pici és mi, szülők sem ússzuk meg soha :(
Kaptak multivitamint, immunerősítőt, Béres cseppet, sok gyümölcsöt-zöldséget eszünk, sokat vagyunk levegőn és mégis :(
Most már több, mint 2 hete vagyunk betegeket. Az 5 éves már kruppos köhögéssel indít egy sima felsőléguti fertőzésnél is, pulmonológiára kell mennünk :(
ADJATOK TANÁCSOKAT LÉGYSZIVES, MIT TEHETNÉK?
Tudom, hogy minden ovikezdés ilyen, de ennyire???
Próbáljátok ki a száraz sóbarlangot.
Nekünk nagyon bejött, pedig a tavalyi szezont úgy csináltuk végig, ahogy ti most álltok.
1 hét bölcsi, 2 hét itthon.
Illetve, ha nem tudtok eljutni, akkor is érdemes beszerezni a gyerekszobába parajdi sós készüléket, éjszakára bekapcsolod, és meglátod, sokkal jobban lesznek.
Esetleg még egynhe citromfű-párologtatást próbálhatsz, az fertőtleníti a levegőt.
A lányom tavaly kezdte az ovit,elég sűrűn beteg volt,és előtte 1 évet a bölcsiben is sok nyavaját összeszedett.Neki is mindig felsőlégúti betegsége van. Most ovi kezdés óta,nem volt beteg. kop-kop-kop
Nálunk is így volt ment 3 napot,2 hét itthon.Olyan is volthogy csak 1 napot ment,és itthon volt 1 hétig.
Ha hajlamosak erre a fajta megbetegedésekre,sajnos hiába az immunerősítő ilyenek,akkor is beteg lehet ilyen sűrűn max. nem olyan intezítású a lefolyása.
ezt használjuk egész éjszaka...azóta sokkal nehezebben szedi össze ezeket a felsőléguti nyavalyákat hörghurutos kislányom
#5, ugyanezt linkeltem, ezek szerint nektek is bejött!
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!