Szeretnek sajat otthonomban gyerekmegorzest h-vasarnapig Non stop hol es hogyan erhetem el a celkozonseget?
Figyelt kérdés
A kerdes hol es hogyan lehetne a csaladokat elerni szeretnek nem csak magyar hanem kinai es egyeb kiebb etnikumu szuloknek is segiteni NON stop h - vas 24 oras felugyelet ott alvassal etkezessel egyutt2012. ápr. 13. 22:39
1/4 anonim válasza:
Nem akarok kötözködni, de ha jogilag tisztán szeretnéd csinálni, akkor szerintem családi napközi vezető képzést kell elvégezned és engedélyeztetned kell.Ha így csinálod hirdetheted magad neten, újságban, mindenhol
2/4 anonim válasza:
rengeteg feltételnek kell megfelelni.
aztán ha ezek megvannak akkor természetesen megjeleni a település honlapján, a bölcsödék/óvodák/ csanák listáján, plusz hirdetheted.
ha nincs képesítésed, csak szeretnél plusz pénzt keresni akkor szerintem csak ismerősök által lehet terjeszteni, mert elég szigorúan veszik a gyermek felügyeletet.
3/4 A kérdező kommentje:
Mivel túl sok macera az ilyen íratok beszerzése és anyagilag sem érné meg hivatalosan ezért csak feketén csinálnám
2012. ápr. 20. 11:40
4/4 anonim válasza:
SZIA:Szeretném kérdezni,hogy sikerült-e a terved? Én is ezzel szeretnék foglalkozni,de nemtudom megéri-e? Kérlek ha te már belekezdtél,irj nekem privát üzenetet.Elöre is köszönöm,Verona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!