Más gyereke is így eszik, vagy csak az enyém? Kezdek megőrülni.11 hónapos lesz, már rág, de kb 1 hete elkezdte azt csinálni, hogy.
..nem eszik, beveszi a szájába a falatot tegyük fel a kenyeret, csócsálja, rágcsálja, forgatja, kiveszi megnézi, visszateszi, forgatja, kiveszi, szétnyomkodja, elkeni a tálcán.Főzelék dettó, kanál be a szájba, nem nyeli le, kiveszi szétnyomkodja a darabokat, pl.rizst vagy tésztát, ezt már vissza sem tesz a szájába, hanem rögtön szétkeni. Már pépesítettem neki, gondoltam visszafejlődik, sé nem eszik darabosat, holott már 2 hónapja ügyesen rág, de nem, a pépeset meg kifújja.
MEG FOGOK BOLONDULNI. És így semmit, de semmit nem eszik csak a tápszert.
Persze,hogy adok neki tápszert! Sőt, fogok is. Mi a fenét adnék neki, ha SEMMIT nem eszik meg? Napfénnyel etessem? Vagy mivel...?
Ettől függetlenül természetese, hogy kap tápszert, hisz még csak 11 hónapos, fog is kapni, elég sokáig.
Még 3 évesen is...? Tejóég. Mi vár rám:-D
Annyira bosszantó...
Én egyébként nem is tudom mi lenne vele tápszer nélkül. Ha jön a foga akkor sem eszik meg mást csak azt. Most is jöhet a foga, de olyankor a szájába sem veszi a falatot. Ajjjj...na mindegy, remélem átmeneti, mondjuk nem nyugodtam meg, mert titkon azt reméltem, hogy 400 ember válaszol majd, és mind ugyanazt :Minden gyerek így eszik ilyen korban.Nyugodj meg, 2 hét múlva késsel villával fog enni:-)
Nincs szerencsém:-D
Belenéztem a szájába, a 6.foga a napokban áttör, de alul már dudorodik a következő kettő. Azt hiszem emiatt van az egész "cirkusz".
Azaz REMÉLEM.
Közi a bíztatást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!