Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más gyereke is így eszik,...

Más gyereke is így eszik, vagy csak az enyém? Kezdek megőrülni.11 hónapos lesz, már rág, de kb 1 hete elkezdte azt csinálni, hogy.

Figyelt kérdés

..nem eszik, beveszi a szájába a falatot tegyük fel a kenyeret, csócsálja, rágcsálja, forgatja, kiveszi megnézi, visszateszi, forgatja, kiveszi, szétnyomkodja, elkeni a tálcán.Főzelék dettó, kanál be a szájba, nem nyeli le, kiveszi szétnyomkodja a darabokat, pl.rizst vagy tésztát, ezt már vissza sem tesz a szájába, hanem rögtön szétkeni. Már pépesítettem neki, gondoltam visszafejlődik, sé nem eszik darabosat, holott már 2 hónapja ügyesen rág, de nem, a pépeset meg kifújja.

MEG FOGOK BOLONDULNI. És így semmit, de semmit nem eszik csak a tápszert.

2012. ápr. 29. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ az én lányom még van hogy most is megcsinálja ezt időnként és HÁROM éves. Ja mióta hazahoztuk a kistesót azóta visszafejlődött 11 hós szintre. most 2 hét után kezd észhez térni. Szerinted én nem bolondulok meg? :D
2012. ápr. 29. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
11 hósan tápszert adsz neki még?
2012. ápr. 29. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia,átmeneti időszak ez,majd elmulik,nálunk 3 hetente csinálja ezt a fiam,aztán minden rendben ismet! Az én gyerekem is iszik tapszert,16 hós,főleg ha fogzik mást nem eszik napokig!Nincs ezzel ám gond,legalább ezt elfogadja akkor!
2012. ápr. 29. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:
szia. szerintem is átmeneti ez az időszak, ha hosszabb távú, akkor kérdezz rá a védőnőnél vagy gyerekorvosnál, lehet hogy valami miatt nincs étvágya.bár akkor be sem kapná. szerintem most kezdi felfedezni, vizsgálgatni, hogy mi is az, amit eszik. az én lányom két éves, de amikor beteg, akkor akár egy héten keresztül is csak tápszert iszik. 11 hósan pedig főleg nem gáz.
2012. ápr. 29. 15:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Persze,hogy adok neki tápszert! Sőt, fogok is. Mi a fenét adnék neki, ha SEMMIT nem eszik meg? Napfénnyel etessem? Vagy mivel...?

Ettől függetlenül természetese, hogy kap tápszert, hisz még csak 11 hónapos, fog is kapni, elég sokáig.

2012. ápr. 29. 15:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Még 3 évesen is...? Tejóég. Mi vár rám:-D

Annyira bosszantó...

2012. ápr. 29. 16:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Én egyébként nem is tudom mi lenne vele tápszer nélkül. Ha jön a foga akkor sem eszik meg mást csak azt. Most is jöhet a foga, de olyankor a szájába sem veszi a falatot. Ajjjj...na mindegy, remélem átmeneti, mondjuk nem nyugodtam meg, mert titkon azt reméltem, hogy 400 ember válaszol majd, és mind ugyanazt :Minden gyerek így eszik ilyen korban.Nyugodj meg, 2 hét múlva késsel villával fog enni:-)

Nincs szerencsém:-D

2012. ápr. 29. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ha jön a foga, tàpszer a nyerô. De ilyenkor a Danone Activia krèmes-t, natùrt is szívesen eszi!!! DE egy kanállal se jò ez se meg semmi csak puhàbbal!!! Szerintem fèlti az ínyèt ès azèrt nem fogadja el mèg a màskor megszokott mûanyag kanalat sem... Èn ezeket figyeltem meg a lànyomnàl fogzàs idejèn. Aztàn vissza a règi kerèkvàgàsba... Kitartàs!
2012. ápr. 29. 22:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Belenéztem a szájába, a 6.foga a napokban áttör, de alul már dudorodik a következő kettő. Azt hiszem emiatt van az egész "cirkusz".

Azaz REMÉLEM.

Közi a bíztatást:-)

2012. ápr. 30. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!