Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó ez a szandál a fiamnak?

Jó ez a szandál a fiamnak?

Figyelt kérdés

A nagyobbik 5 éves és probléma van a lábával ezért kiskorától kezdve gyógycipőt kell hordania.(szamos supinátat tanácsolt az orvos)

Mivel a tavalyi összes cipőjét kinőtte mindenből újat kellett vennem(benti,játszós,kinti/elmenős)+ kértek egy "ünnep" cipőt az oviba mivel a ballagó ovisokat a fiamék csoportja búcsúztatja.( még nem vettem meg)

"ünnepi" cipőnek ez jó?

[link]

A kisebbik fiamnak még nem vettem az idén szandált, de neki is kell (2db) egy elmenős és egy játszós(ő a lakásban tapadós zoknit hord) Nem lesz semmi baja a lábánk ha ilyen deichmannos cipőket kap. Vennék neki is szamos supináltat, nem sajnálom tőle de ugye ami bukszánk is véges.

[link]

[link]

2013. máj. 1. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az Elefanten jó lesz,felesleges a Suplinált.Pont 2 napja vettem egy Elefanten szandit 2 éves fiamnak,oda van érte.Bobbi Shoes cipőkért nem vagyok oda tiszta műanyag a belseje motorozáshoz jó de amúgy...
2013. máj. 1. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

ilyet kapott kékbe,nagyon zártat nem akartam mégis csak szandál

2013. máj. 1. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Én bären-schuhe szandált vettem a lányomnak és megvagyok vele teljesen elégedve. Elefanten cipőnk is volt már azok is teljesen jók.

[link]

nekünk rózsaszínben van:)

2013. máj. 1. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a kicsinek is gond van a lábával, ne engedd hogy a lakásban zokniban legyen! Ez a leg károsabb a lábának! Mi a lakásban is szupinált szandált adunk a gyerekek lábára, nálunk mindkettőnek gond van a lábboltozattal!

Én nem tudom megvenni nekik az összes cipőben a szupinált változatot, mindig az szupinált, amit a leg többet hordanak. Ünnepi, elmenős cipő nem szupinált, ill. sportcipőjük is van, ami szintén nem szupinált - ezeket nem is hordják annyira sokat.

2013. máj. 1. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
igazából a legegészségesebb mezitláb,abszolút nem jó ha szegény gyerek még bent is cipőt,szandált hord
2013. máj. 2. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, a mezitlábazás a kinti kerti terepen, homokos, kavicsos egyenetlen felszínen jó a lábnak (akkor dolgoznak a láb izmai), a benti sík felszín pont hogy nagyon nem jó !! Nekünk ortopéd orvos és gyógytornász is javasolta a gyógyszandált (Salus) benti használatra!!!
2013. máj. 2. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

A kicsinek nincs gond a lábával:)

nekünk is tanácsolta az orvos hogy mezítláb legyen + mindennap csináljunk lábizomerősítő gyakorlatokat (Pl:újságpappír szedegetése lábbal)

Holnap bemegyünk a deichmannba és veszünk neki ott szandálokat:)

2013. máj. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!