Jó ez a szandál a fiamnak?
A nagyobbik 5 éves és probléma van a lábával ezért kiskorától kezdve gyógycipőt kell hordania.(szamos supinátat tanácsolt az orvos)
Mivel a tavalyi összes cipőjét kinőtte mindenből újat kellett vennem(benti,játszós,kinti/elmenős)+ kértek egy "ünnep" cipőt az oviba mivel a ballagó ovisokat a fiamék csoportja búcsúztatja.( még nem vettem meg)
"ünnepi" cipőnek ez jó?
A kisebbik fiamnak még nem vettem az idén szandált, de neki is kell (2db) egy elmenős és egy játszós(ő a lakásban tapadós zoknit hord) Nem lesz semmi baja a lábánk ha ilyen deichmannos cipőket kap. Vennék neki is szamos supináltat, nem sajnálom tőle de ugye ami bukszánk is véges.
ilyet kapott kékbe,nagyon zártat nem akartam mégis csak szandál
Én bären-schuhe szandált vettem a lányomnak és megvagyok vele teljesen elégedve. Elefanten cipőnk is volt már azok is teljesen jók.
nekünk rózsaszínben van:)
Ha a kicsinek is gond van a lábával, ne engedd hogy a lakásban zokniban legyen! Ez a leg károsabb a lábának! Mi a lakásban is szupinált szandált adunk a gyerekek lábára, nálunk mindkettőnek gond van a lábboltozattal!
Én nem tudom megvenni nekik az összes cipőben a szupinált változatot, mindig az szupinált, amit a leg többet hordanak. Ünnepi, elmenős cipő nem szupinált, ill. sportcipőjük is van, ami szintén nem szupinált - ezeket nem is hordják annyira sokat.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
A kicsinek nincs gond a lábával:)
nekünk is tanácsolta az orvos hogy mezítláb legyen + mindennap csináljunk lábizomerősítő gyakorlatokat (Pl:újságpappír szedegetése lábbal)
Holnap bemegyünk a deichmannba és veszünk neki ott szandálokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!