Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vetettek már szandált nyárra?

Vetettek már szandált nyárra?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 18. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
én vettem. ha ilyen ütembe melegszik az idő nemsokára rá lehet adni.
2013. ápr. 18. 13:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is ma gondoltam rá, hogy lehet elég a szandál, mert a sportcipőben vizes volt a zoknija :-(
2013. ápr. 18. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nagyon meleg van ma is.. én is gondoltam rá lehet az is elég lenne de még nem cseréltem át. de ha beizzadt akkor biztos jobb lenne egy szandi.
2013. ápr. 18. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, már megvettem, de még sportcipőt adok rá.
2013. ápr. 18. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen balerina jellegű cipőben jár az egyik lányom, a másik pedig egy kis kötős bőrcipőben (nem meleg, abszolút vékony tavaszi/őszi cipőcske). Néha sportcipőt vesznek, az sokkal vastagabb, azért nem szeretik most.

Van szandáljuk egyébként, a nagyobbiknak még jó a tavalyi, a kisebbnek pedig már vettem.

2013. ápr. 18. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, olyan elől zártabb, oldalt lyukasat.
2013. ápr. 18. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Még nem.

2 éves kislány anyukája

2013. ápr. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!