1/7 anonim válasza:
én vettem. ha ilyen ütembe melegszik az idő nemsokára rá lehet adni.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is ma gondoltam rá, hogy lehet elég a szandál, mert a sportcipőben vizes volt a zoknija :-(
2013. ápr. 18. 14:08
3/7 anonim válasza:
hát nagyon meleg van ma is.. én is gondoltam rá lehet az is elég lenne de még nem cseréltem át. de ha beizzadt akkor biztos jobb lenne egy szandi.
4/7 anonim válasza:
Igen, már megvettem, de még sportcipőt adok rá.
5/7 anonim válasza:
Ilyen balerina jellegű cipőben jár az egyik lányom, a másik pedig egy kis kötős bőrcipőben (nem meleg, abszolút vékony tavaszi/őszi cipőcske). Néha sportcipőt vesznek, az sokkal vastagabb, azért nem szeretik most.
Van szandáljuk egyébként, a nagyobbiknak még jó a tavalyi, a kisebbnek pedig már vettem.
6/7 anonim válasza:
Igen, olyan elől zártabb, oldalt lyukasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!