Baj, ha szandál helyett átmeneti cipőt veszek lányomnak?
Úgy is zokniba vannak nyáron a szandálban is és ezért gondoltam az átmeneti cipőre! Biztonságosabbnak tűnik, mivel nem veri be a lábujját, nem izzad bele úgy, meg itthon, a kertbe, nem adok rá cipőt... Mit gondoltok?
erről lenne szó egyébként!
Belegyullad a lába. Ez tavaszi/őszi cipő, nem nyárra való.
Jó szandálhoz nem is kell zokni.
Nem veri be a lábujját a szandálban sem, abban is lehet motorozni, semmi baja nem lesz.
Nehogy már ezt add rá 40 fokban szegény gyerekre.
Te is zárt cipőben mászkálsz a nagy melegben, nehogy beverd a lábujjadat????
Akkor már inkább ilyet: (ne a márkát nézd, biztos siesában is van hasonló)
Én ilyet adtam a fiamra az első menős nyarán (persze fiúsban). Én zokni nélkül is adtam. Aztán a következő nyáron adtam rá nyitott orrút, hááátt.. a játszón minden mp-ben leült, mert "van valami a cipőmben, kiszedem".... csúcs... bár ebbe is belemehet a kavics.
Szerintem is meleg nyáron az a cipő, amit linkeltél, az tényleg tavaszi, vagy nyáron a hűvösebb napokon úgyis rá tudod adni.
A gyerekeimnek mindig van tavaszi zárt cipőjük (nem is ennyire nyitott) nyári nyitott szandál, meg a fentihez hasonló is. (vagyis a fiamnak, a lányom még cska 7 hónapos...
Ha egy szezont bír akkor egy szezont bír... nem lehet mit tenni, a gyerkőcnek nő a lába (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!