Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen cipőt adhatok lányomra?

Ilyen cipőt adhatok lányomra?

Figyelt kérdés

Az udvarra szánom, koszolhatja kedvére, mert olcsó. De nem lesz baja a lábának, hogy nem bokafogós, meg saroktartós, stb?

[link]

2013. ápr. 29. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Látod én is így vagyok vele. 12 ezer forintért vettem neki szandált, boka fogós és haránt emelős, ebben van egész nap, kint az udvaron, a játszótéren, a helyi boltba ebben megyünk.

Az orra teljesen el van kopva, amúgy semmi baja, alig 1 hónapja hordja. De csak ezt adom rá, mert orvos javasolta.

Most egy ilyet fogok venni neki a nyárra, hogy ha a városba kell mennünk, vagy intézkedni kell valahol akkor legyen: [link]

Ez is 6 ezer forint. És még valamilyen papucsban vagy klumpában is gondolkodom.

21 hónapos a lányom.

2013. ápr. 29. 13:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon tetszik nekem is, hasonlót vettünk utcainak.
2013. ápr. 29. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is azzal értek egyet, hogy egy jót vegyél, mert ezekkel a cipők kel csak tönkre megy a gyerek lába, s ez van rajta a legtöbbet!!!

Bolt, séta előtt elég áttörölgetés nedves ronggyal, majd szárazzal a bőr cipőt!

Az igazi bőr a legjobb, leg könnyebben tisztítható!

Ezek a hab klumpák sem valami jók, mert bele forrósodik a gyerek lába, meg sokszor széles. Nem crocs, ne 6-8.000, de nem is az a minőség...

2013. ápr. 29. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezzel a Moci szandál lak az a baj, velúr, nagyon nehéz takarítani.

Egyszer lesz homokos, oda szép színe!!!

[link]

Ezek jobban tisztíthatóak!!!

2013. ápr. 29. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen az a klumpa. :)
2013. ápr. 29. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!