Ilyen cipőt adhatok lányomra?
Figyelt kérdés
Az udvarra szánom, koszolhatja kedvére, mert olcsó. De nem lesz baja a lábának, hogy nem bokafogós, meg saroktartós, stb?
2013. ápr. 29. 13:15
1/15 A kérdező kommentje:
22 hós
2013. ápr. 29. 13:16
3/15 A kérdező kommentje:
És vajon klumpában tudna kényelmesen járni?
2013. ápr. 29. 13:18
4/15 anonim válasza:
én fordítva csinálom, bár sokan hülyének néznek :)
mivel az udvaron, játszótéren töltöttük a nap nagy részét tavaly nyáron így arra adtam rá a drága, jó minőségű cipőt :) és amúgy nem is ment szét. előző nyáron még olcsóval próbálkoztunk, 2-3 hét alatt tönkre is mentek, meg úgy láttam, hogy nem jó a lábának.
elszaladozni, orvoshoz menni meg kapott egy olcsó cipőt.
most már ovis, szintén az oviban hordja a drága, jó cipőt, na meg játszótéren, hétvégén meg ha megyünk vendégségebe, arra vettem egy 2000.-os sport cipőt az osanban, arra tökéletes, nem koszolja össze, nem megy szét heti 1-2 alkalomtól :)
5/15 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy elég sok időt töltünk az udvaron, jobb lenne egy minőségibb cipő. De sokat sétálunk is meg boltba járunk, stb. oda sem ártana. De a kettő azért már húzós lenne anyagilag és a lába is ki tudja mennyit nő majd. Így lesz egy ilyen, egy olyan.
2013. ápr. 29. 13:23
6/15 anonim válasza:
Előttem szóló ez jó ötlet. :) bocs az offért. Egyébként ari a cipő, de tök sima, kemény belül a talpa azért nem kap az enyém ilyet.
7/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyon gyötrődöm rajta. De homokozóba, meg vizezni aztán nem vehetek több ezrest.
2013. ápr. 29. 13:25
8/15 anonim válasza:
6.vagyok, én egy szandit veszek abban megyünk mindenhova, tavaly volt több is nem tudtuk kihasználni. Hiába játszik benne nem megy tönkre, ha igen másnap kap újat, de ez nem fordult elő.
9/15 anonim válasza:
Akkor ott legyen hab papucs, vizezni úgyis jó időben lehet, homokban nem is kell semmi, az még a talpacskának és a lábboltozatnak is jót tesz.
10/15 A kérdező kommentje:
habpapucs az a klumpa? ez a másik, amin gondolkodom
2013. ápr. 29. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!