Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen cipőt adhatok lányomra?

Ilyen cipőt adhatok lányomra?

Figyelt kérdés

Az udvarra szánom, koszolhatja kedvére, mert olcsó. De nem lesz baja a lábának, hogy nem bokafogós, meg saroktartós, stb?

[link]

2013. ápr. 29. 13:15
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
22 hós
2013. ápr. 29. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Persze! Miért is ne?!
2013. ápr. 29. 13:17
 3/15 A kérdező kommentje:
És vajon klumpában tudna kényelmesen járni?
2013. ápr. 29. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

én fordítva csinálom, bár sokan hülyének néznek :)

mivel az udvaron, játszótéren töltöttük a nap nagy részét tavaly nyáron így arra adtam rá a drága, jó minőségű cipőt :) és amúgy nem is ment szét. előző nyáron még olcsóval próbálkoztunk, 2-3 hét alatt tönkre is mentek, meg úgy láttam, hogy nem jó a lábának.

elszaladozni, orvoshoz menni meg kapott egy olcsó cipőt.

most már ovis, szintén az oviban hordja a drága, jó cipőt, na meg játszótéren, hétvégén meg ha megyünk vendégségebe, arra vettem egy 2000.-os sport cipőt az osanban, arra tökéletes, nem koszolja össze, nem megy szét heti 1-2 alkalomtól :)

2013. ápr. 29. 13:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy elég sok időt töltünk az udvaron, jobb lenne egy minőségibb cipő. De sokat sétálunk is meg boltba járunk, stb. oda sem ártana. De a kettő azért már húzós lenne anyagilag és a lába is ki tudja mennyit nő majd. Így lesz egy ilyen, egy olyan.
2013. ápr. 29. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Előttem szóló ez jó ötlet. :) bocs az offért. Egyébként ari a cipő, de tök sima, kemény belül a talpa azért nem kap az enyém ilyet.
2013. ápr. 29. 13:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyon gyötrődöm rajta. De homokozóba, meg vizezni aztán nem vehetek több ezrest.
2013. ápr. 29. 13:25
 8/15 anonim ***** válasza:
6.vagyok, én egy szandit veszek abban megyünk mindenhova, tavaly volt több is nem tudtuk kihasználni. Hiába játszik benne nem megy tönkre, ha igen másnap kap újat, de ez nem fordult elő.
2013. ápr. 29. 13:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor ott legyen hab papucs, vizezni úgyis jó időben lehet, homokban nem is kell semmi, az még a talpacskának és a lábboltozatnak is jót tesz.
2013. ápr. 29. 13:30
 10/15 A kérdező kommentje:
habpapucs az a klumpa? ez a másik, amin gondolkodom
2013. ápr. 29. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!