Kistesó érkezésénél, amíg újszülött vagy nagyon pici volt, hogy vitted a nagyobbat bölcsibe/oviba, ha nem volt segítséged?
Tél lesz mire megszületik a kicsi és nem tudom egyenlőre, hogy fogom az ikreimet reggel-délután elvinni/hozni. Apuka korán reggel megy, későn ér haza. (néha nem is jön haza, mert vidéken dolgoznak, de ez most mindegy)
Más hogy oldotta ezt meg? Nagyszülői vagy egyéb segítség nincs. Nagyon ritkán a barátnőm ráérne reggel, de erre nem számíthatok sűrűn.
Az öltöztetéstől már nem félek annyira, az ikrekkel jól megedződtem...tudom, hogy nem 5 percig tart:)
5-10 perc séta lenne az egész, nem kell buszozni, semmi ilyen nincs. Én is arra gondoltam, hogy 1 vagy 2 hétig nem mennének, aztán viszont már kéne. Csak nem tudom, hogy a tél kellős közepén, januárban, amikor a leghidegebb van, a picit 2-3 hetesen mennyire szabad így kivinni?
az nem megoldható, hogy 1-2 hónapot kihagyjanak a nagyok?
a betegségeket se vinnék haza, neked se kéne haptákba vágnod reggel-délután az egész családot és legalább ők is megszoknák az új kis családtagot?
én nem fogom vinni a nagyot pár hétig majd, tesómék is kihagytak 1 hónapot
Decemberben születik a pici.
Az ikreim szeretnek gyalogolni, nem szoktak hisztizni (egyenlőre), sőt simán feljönnek maguktól a másodikra. (ami amúgy 3 emelet:)
Az én babám novemberben fog születni.
A nagyot iskolába kell majd hordanom, szeptemberben kezdi. Az napi 4x20 perc séta lesz télen egy újszülöttel és egy majdnem másfél évessel.
Meg lehet oldani, nekem a nagy fiam decemberi, simán vittük sétálni hosszabb időre is jól bebugyolálva. :)
A mei taiba pedig tehetsz újszülöttet, is csak a lábait nem oldal kell kilógatni, hanem bekeresztezni az anyag alá. Keress róla videót. :)
Nekem most januárba született a kistesó
Tapasztalatból mondom jobb ha otthon tartod a nagyokat.
Tuti akkor van szoptatás mikor indulni kéne
Tuti akkor alszik be a kicsi mikor indulni kéne(nekem nem volt szívem kelteni,öltöztetgetni overálba,bundazsákba stb mert tuti felébred az édes álmából és akkor meg nyügi volt)
Tuti hazahoznak a nagyok valami nyavaját(konkrétan mi is íg jártunk olyannyira beteg lett a kicsi hogy antibiotikumot kellett neki adni)
Tuti hogy megörülsz mire a gyereeket felöltözteted a rengeteg cuccba!
Szóval ha megoldható én inkább otthon hagynám őket
Köszönöm nektek is!
Hát úgy látszik, mindenkinek más jön be:) Szerintem majd akkor kialakul, de valószínűnek tartom, hogy 1 hónapot tuti nem mennek a fiúk majd...
A mei-tai ötletet köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!