Adjatok tanácsot, mert már megőrülök!?
Figyelt kérdés
Lányom 1 éves múlt! Az utóbbi 1-2 hétben kezelhetetlen, lassan 1 idegroncsnak érzem magam, aki nem tudja ezt a helyzetet lekezelni... Állandóan feszült, ideges vagyok, még kiabálok is és néha már annyira fel megy bennem a pumpa, h mások is hallják, látják mennyire kivagyok! Szörnyű, mert nem ilyen embernek tartom magam!!!!! Állandóan akaratos, sír, hisztizik, semmi nem jó, még nem jár csak néha megáll egyedül, és a járássegítővel szokott menni, lehet fejlődési ugrás, nem tudom, de egyszerűen teljesen kész vagyok! Aludni napközben néha lehetetlen letenni (pl. ma) csak a kezembe akar lenni, jön utánam mint valami kismajom, és csüngne rajtam, állandóan csak anya anya! De éjjel alszik rendesen, nem kel fel... Eddig is voltak időszakok, amiket nehéznek találtam, de ezt most nagyon! Úgy érzem, nem nekem való ez az egész, nem erre szerződtem... MIért nem tud a kislányom ugyan olyan szépen viselkedni,mint előtte???? Most is leraktam az ágyába, mert álmos, de aludni nem tud... hallom ahogy pityereg, de bemenni se akarok, mert akkor kezdi elölről!!!! Adjatok tanácsot kérlek, mert begolyózok!!!!!!!!!2013. ápr. 29. 11:20
11/11 anonim válasza:
Óhhh, te szegény!!! Ez a szeparációs szorongás. Lesz még az éjszaka is rosszabb.
Kitartást!!! Tényleg nehéz időszak.
Olvass utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!