Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy telik egy átlaghétvégéd...

Hogy telik egy átlaghétvégéd a két gyerek, háztartás- ne adj isten munka- mellett?

Figyelt kérdés
2 gyerek, háztartás, férj, programok... Hogy oldod meg, hogy a házimunka is haladjon, gyerekeid se unatkozzanak, velük is legyél, menjetek is valahova, program is legyen, de pihenés is?
2013. ápr. 27. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

9 es bár nem sok közöd van hozzá (ítélkezni persze a legkönnyebb ezt már észrevettem) de 1. spirálom volt fent ami lecsúszott és babás lettem, elvetetni nem fogom.

2. a férjem nem viccből dolgozik ennyit és szerencsére olyan a munkaköre hogy most nagyon meg kell nyomni hogy később jobb legyen 3. anyósom ÉL ÉS VIRUL csak köszöni megsértődött a kisfiára és azóta nem hallottunk felőle. Ez persze változhat ha véletlen észbekap de nem hiszem hogy ez megtörténik.

4. első két teljesen problémamentes terhességem ellenére most számos gond felmerült ami miatt veszélyeztetett lettem/vagyok.

Már bánom hogy bármit is írtam legközelebb nem fordul elő, tele ez az oldal ilyen ítélkező "kedves" nagyokos emberekkel. Kiváncsi lennék, ha nálatok csúszna vmi hiba a 100% tökélybe, akkor hogy esne ez a fajta ítélkezés. Gondolom tök jól akkor is.

2013. ápr. 28. 07:19
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Bevállaltuk mert egyébként nem tragédia az élet velük ,itt a hétvégéről szólt a kérdés.És nem panaszkodtam csak leírtam a tényeket.
2013. ápr. 28. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Oké akkor esetleg szólj a moderátoroknak hogy ez itt a 100% tökéletesség oldala ahol soha semmi rosszat vagy negatívat nem szabad írni.

És én se mondtam hogy csak baj van velük vagy a helyzettel...a kérdező kérdezett hogy telik a hétvégénk, hát nálunk mostanában így telik. Olyan kikötés nem szerepelt miszerint csak az válaszoljon akinek minden rózsaszín ...még pontozgass lefelé úgyis látom ez az élvezet az életedben.

2013. ápr. 28. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
ja és ez a hozzáállás miszerint aki vállalta az ne panaszkodjon tök gáz, remélem minden egyes tanácskérő panaszkodós kérdésre leírod sommás véleményedet (mindegy hány gyerekről van szó, vagy megengedő vagy, akinek 1 gyereke van panaszkodhat akinek több az már ne?) miszerint minek vállalta az illető ha panaszkodni merészel. Onnantól kezdve hogy egy gyereke van valakinek de mondjuk nem alszik, vagy hisztis vagy akaratos vagy stb. N számú kérdés van itt ilyen témában, nem hiszem hogy ez meglepő lenne hogy a gyerekvállalás nem csupa felhőtlen boldogság és problémamentes állapot. De mindegy nem is tudom minek magyarázom neked. Pontozz tovább szép napot.
2013. ápr. 28. 09:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Annyira örülök, hogy bármit kérdezek, de tényleg bármit, abból mindig vita lesz. Miért kell vitatkozni? Na mindegy...

És igen, pont nem a rózsaszín ködre voltam kíváncsi.

Én nagyon rosszul érzem magam, mert valahogy nem jó a kapcsolatom a gyerekeimmel és ezt szeretném javítani, de ördögi körben vagyok.

Mert otthon sem jó, unatkoznak, szétpakolnak, de össze nem-ebből meg nekem van elegem, hogy mást sem csinálok, csak utánuk pakolok.

Ha elmegyünk valahova, azt is megbánjuk, hogy megszülettünk, annyira nehéz velük szinte mindig. Nem elkényeztetettek, de valahogy mégis csak a hiszti van. Nem fogadnak szót, hiába kérünk bármit, eszetlenek, (pl megnyalja a mozgólépcső korlátját 5 évesen... ) és nem tudom miért van ez. Valahogy ők is érzik, hogy valami nem klappol és provokálják magukat nekünk.- de leginkább nekem.

Szóval nálunk minden hétvége egy merő depresszió... és nagyon utálom és nagyon szeretnék változtatni rajta valahogy...

2013. ápr. 29. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!